Android L (5.0)

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од новитетите во новиот андроид (L) оперативен систем?

• Вкупно гласачи
    74
Секош прај factory reset пред и откако че аптејтираш софтвер. Зато ти кочи Сотка. :D
Џабе е, има многу багови во 5.0.[DOUBLEPOST=1424713557][/DOUBLEPOST]
напрајв.. финава беше со јавувањево.. ама излезе на голем дел од самсунг с5 корисници му кочело т.е после завршување на разговор чекаш прочитав 5-6 секунди ( кај мене 2-3 ) "да се врати во живот" телефоно.. а другото немам проблеми со лаг и проксимити
Е па тоа ти е проксимити сензорот, што викаш дека ти лагува 2-3 секунди после разговор. И тоа е многу. Затоа, златен 4.4.2, сега за сега.

Вчера стигна на ноте 3 кај мене
Може за нијанса е послаб од 4.4.2 али тоа што е.

Вчера стигна на ноте 3 кај мене
Може за нијанса е послаб од 4.4.2 али тоа што е.
Ќе го средат со време, ќе има фиксови. Релативно нов е софтверот, а и Самсунг ептен брзаа да го спремат и пуштат. Удри му еден фактори рисет, ќе се подобри малку.

Ќе го средат со време, ќе има фиксови. Релативно нов е софтверот, а и Самсунг ептен брзаа да го спремат и пуштат. Удри му еден фактори рисет, ќе се подобри малку.

одма му направив фактори ресет

chrome na 4.4.2 imase opcija gore za new tab kolku otvaras gi davase pod brojki 1.2.3 itn e sega ovde go nema toa idam na onie 3 tocki i idam new tab za da otvoram druga strana ama posle nemozam da se vratam na predhodnata chare?

Samsung Galaxy S5 G900H seushte nema stignato update za 5.0, znae nekoj shto e rabotata? Gledam na povekjeto chlenovi im ima stignato.

Треба да знаеш прво за кој регион CSC ти е телефонот
Сврти *#1234# ,
види кое CSC го имаш ,
после тоа оди на sammobile.com
и види дали за тоа CSC-region има андроид 5.0
Доколку за тој регион нема сеуште 5.0.х,
тогаш затоа не добиваш ОТА апдејт.
Можеш ако сакаш слободно да си симнеш од sammobile и флешнеш андроид 5.0.х од друг регион преку odin.

Sent from my TCL S720 using Tapatalk

Мене денес ми стигна нов упдејт за Ноте 3

Мене денес ми стигна нов упдејт за Ноте 3
И како е, има промени во перформанси ??? Сега би требало и сајлент моуд да имаш. И јас го чекам, само за С5, гледам почна низ Европа да се шири втората верзија, првиот 5.0 беше полн со багови и затоа останав на 4.4.2. Се мислам да ја флешнам англиската верзија (втората) преку Один.

Последно уредено:
И како е, има промени во перформанси ??? Сега би требало и сајлент моуд да имаш. И јас го чекам, само за С5, гледам почна низ Европа да се шири втората верзија, првиот 5.0 беше полн со багови и затоа останав на 4.4.2. Се мислам да ја флешнам англиската верзија (втората) преку Один.

Може за нијанса подобро е, да имам сега муте опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom