Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај поврзи го со PC, преку USB кабел. Може така ќе ти го даде апдејтот.Мене ми дaвa декa јa имaм пoследнaтa верзијa нa aндрoид
Веќе е излезен за i9500, твојот кој модел е?Да не има некој инфо 5.0 кога се очекува да излезе за galaxy s4?
стандард за овој пазар , i9505Веќе е излезен за i9500, твојот кој модел е?
За официјален ќе почекаш уште малко.стандард за овој пазар , i9505![]()
Јас сеуште го држам на 4.4.2 (Galaxy S5). Гледам се жалат на триста работи, не само на лагот или проксимити и прашуваат како да го вратат на Кит кет. Многу багови во 5.0. Здравје, ќе чекам 5 0.1 или 5.1.На скоро сите што се на андроид 5, им под-лагува малку уредот.
Некои со самсунг уреди се жалат дека проксимити е спор и дека после завршување на разговор/ало-ало ,на екранот му требаат 5-6 секунди да се упали екранот откако ќе го тргнат уредот од уво.
Sent from my TCL S720 using Tapatalk
Секош прај factory reset пред и откако че аптејтираш софтвер. Зато ти кочи Сотка.Дали уште на некој му се случило да му подкочува тел откако ќе инсталира 5.0 ?
напрајв.. финава беше со јавувањево.. ама излезе на голем дел од самсунг с5 корисници му кочело т.е после завршување на разговор чекаш прочитав 5-6 секунди ( кај мене 2-3 ) "да се врати во живот" телефоно.. а другото немам проблеми со лаг и проксимитиСекош прај factory reset пред и откако че аптејтираш софтвер. Зато ти кочи Сотка.![]()