Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со Wi-Fi hotspot на телефон Galaxy Core.
Значи кога идам Portable wifi hotspot си вклучувам се во ред Conection mode ми е на all divices и сега никој не може да се конектира ниту го покажува.

подетално? од искуство? освем што има мала рам меморија останатото ми изгледа ок за просечен корисник
Дуал кор и 512 рам? 540 x 960px на 5 инчен екран? Не е од искуство, не би искусувал вакво срање

Имам јас веќе еден сличен телефон со дуал процесор на 1.2 гига,со 512 рам(го користи мојата `полоша половина`) и доста кочи во работата пошто се активни и Виберот, и ФБ и месинџерот,а рам има малку и доста кочи кога се сурфа на ФБ.Мислам дека оваа архитектура ја имаат многу телефони и само името е различно д,внатре све е исто

ако може да ми кажете фирмвер за с3 GT-I9300 од кај да симнам

ми дава некои линкови од друго место и треба да чекам 5 саати за да се симнат...го пуштив чекав 1 саат и неуспешно ми пишува

Ако си ограничен со буџет и сакаш да поминеш поефтино а да земеш телефонче кое ќе работи пристојно си ја згрешил темата. Реално за андроид треба малку појако телефонче и цените им се околу 10-12к. За мали пари земи си со виндовс оперативен, не е исто ама па и парите што ќе ги дадеш не се исти збориме за нормален корисник. Основните функции супер ќе ти ги задоволи.
Подобро таа опција одколку да го земеш овој андроид и да си ја чукаш главата од ѕид

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Здраво дечки

Ви пишувам зошто ми треба мала помош, а и совет.
Во моментов користам HTC One Mini и сакам да му направам Master Reset.
Е сега имам неколку прашања. Кога го купив телефонот беше со Лолипоп, имаше официјален апдејт си го симнав и сега е КитКат, прашањето ми е, доколку направам Master reset, дали ќе треба повторно да ги симнувам апдејтовите ?
И дали можам да бирам како на IOS системот, што сакам да избришам ?

Фала ви однапред

Не знам каде да го пишам ова па си викам најсоодветно е тука.

Дали некој има искуство со Blackmarket Aplha што е апликацијата? Еден другар ми ја даде ја инсталирав сакав да симнам ГПС навигон или CoPilot ама некако не работи т.е не ги симнува апликациите. Имам Самсунг С4 а другаров има еден смрден ХТЦ кај него си е ок не знам зошто кај мене е вака. Некој да не има искуство со вакви работи?

Koristev s3 se' do denes koa mi padna na plocki i zamina vo vecnite pocivalista. Go gleam s4-kata mi fakja oko. Nekoj da go koristi da kaze zbor-dva?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom