Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Симнувај немаш гајле не е ова Windows па дали е безбедно или не ако нешто се зезне правиш фактор ресет преку рикавери
Не ми е мене за др туку дека симнав facebook lite па малце страв од крадење информации..

Некој да ми даде објаснување како иде процедурата со апк фајловите за да си ги инсталирам апликациите што инаку се плаќаат на плеј стор ?

Некој да ми даде објаснување како иде процедурата со апк фајловите за да си ги инсталирам апликациите што инаку се плаќаат на плеј стор ?
спушти си blackmart alpha, и на него све е бесплатно(буквално).но прво подесиго телефонот да можиш да симнуваш апликации од други извори,иначе ќе ти го блокира телефонот инсталирањето

спушти си blackmart alpha, и на него све е бесплатно(буквално).но прво подесиго телефонот да можиш да симнуваш апликации од други извори,иначе ќе ти го блокира телефонот инсталирањето
Како да го подесам телефонот ?
Мислиш на рутирање ?

Ништо посебно гo ставаш во телефон стискаш на .апк фајлот и тоа е тоа е сега може ке ти побара дозвола за инсталација на непознати извори поради некоја сигурност.

Има негде во сетинзите на телефонот да се чекира за да можи да се инсталираат апликации од непознати извори.Иначе нема да ти се инсталира.Сум пробувал на еден Алкател од другар,неможеше да се псушти оваа апликација баш заради што беше блокирано инсталирањето на непознати апликации

Дечки некоја апликација за да гледам тв, мак и странска телевизија[DOUBLEPOST=1423596199][/DOUBLEPOST]Дечки некоја апликација за да гледам тв, мак и странска телевизија

за макдонски канали спушти Макс.Тв ако си претплатник на оваа компанија.Има многу опции ,меѓудругото и по мобилен да си го подесуваш домашниот уред за ТВ(снимање,....)

За срански канали напиши само ТВ на плеј стор и ќе ти излезат еден куп апликации

Препорака за некоја апликација која може да работи „youtube“ во позадина на пример додека „чепкам“ други ствари, претходно го користев „pvstar+“ ама никако да го најдам на плејстор... Некое слично програмче за оваа намена? :)

Леново таблет Андродид 4.4.2 проблем со Зулу , Мах тв, error loading player, на самсунг и лг работи све нормално чка проблем?

Здраво дали можи да се одкодира HTC one m7 од CDMA америка на наша мрежа те. GSM , и колку би коштало

Здраво , ми се поеба тачот на мобилниот .. како да ги спасам контактите од именик ? у Gmail ми покажува само неколку бројчиња. Постои некоја програма за преку PC да ги земам од моб ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom