Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
4c19c2ad21f579104e48399b268ad80f.jpg

Овоа 00:00-23:59 may 26 2015 шо е и како да го тргнам?

Каде си го чепнал пред тоа ? На тачот кај што е 21:29 притисни и таму види да одштриклаш...
Настан е изг од г - маил адресата ми направил настан за роденден кога ми е најдњ го у календара ама нз како да го избришам
Среди го.

Настан е изг од г - маил адресата ми направил настан за роденден кога ми е најдњ го у календара ама нз како да го избришам
А тоа е шедулер за настани како потсетник ,е па таму кај што се подесува за саат или календар таму мора да има решението

Имам Нексус 4 и моментално на него имам инсталирано верзија Андроид 5.0, не е рутуван, апдејтот е правен ОТА (автоматски кога о извади гугл). Пред 10ина дена излезе 5.0.1 и пробувам да го надоградам ама ми вади грешка, се симнува, се рестартира телефонот за да го инсталира апдејтот и од прилика на средина од прогрес барот ми вади Еррор и после некое време сам се рестартира.
Имал ли некој ваков проблем или знае што е проблемот и би сакал да сподели информации кон неготовот решавање? :)

Новиов тапталк не ми се допаѓа, сакам стариот да си го симнам, дали можам да ја вратам старата верзија.

Decki, dali voopsto da mu pravam update na htc one m7 od jellybean na kitkat? Slusam mnogu po forumive se zalat na baterijata posle kitkat?

дали може да видам некако зачуван пасворд од e-mail на телефонот? Го има ама скриен е со ѕвезди па како и со која опција да видам кој е зш го забораив :)

Едно прашање за вие шо се разбирате.
CPU Dual Core ARM Cortex A9 RK3026 1GHz
512 мб рам
Не се овие слаби перформанси за 4.4 киткат андроид?

Ептен слаби, под quad core со минимум 1 Гб рам не гледај телефон, дури и овие се слаби ама сепак пристојни

Постои ли некоја апликација за ВПН која работи на слаб сигнал?? Немам дома Wi-Fi па од тел се конектирам на слободно Wi-Fi (од школо) а на тоа се ти е дозволено освен FB,Twitter, Youtube а незнам како да ги одблокирам... Симнав неколку ВПН апликации али ништо (незнам дали затоа што е слаб сигналот или што е незнам).. Некое решение??

Има ли начин да видам која е зачуваната лозинка на андроид на хром апликацијата?
Она што комјпутер има опција за покажување на мобилен ја нема. Има само делете а не ми се стега пошто не знам што би се десило. Да не избрише автоматски па да не можам да видам. Ај некој ако знае да фрли помош. Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom