Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Oфицијална верзија нема шанси, многу е стар моделот (2009-та), а и хардверот. Евентуално ако сакаш имаш custom ромови, барај тука.
другар и како да му инсталирам некој од овие “ромови“ ?

другар и како да му инсталирам некој од овие “ромови“ ?
Друже имаш на линкот што ти го пратив, само прочитај. Еве, прво треба root access и рикавери за да може да инсталираш кастм ром. Ако не знаеш што правиш, дај го телефонот на некој што има искуство со ова зошто лесно може да го брикнеш/зезнеш. :)

Зошто некој слики пример од вибер,ватсап итн автоматски ми се спуштаат?Има начин да се спречи тоа?

Искуства со HTC Desire 300?
Не зимај нечини.
Некој да ми каже како да го подесам телефонот припејд број од ОНЕ за да ми прима ММС пораки? Бев во салони на ОНЕ незнаеа вртев 10 пати во контакт центар бадијала.

Здраво , имам ZTE blade G и сакам да го форматирам цел систем на мобилниов. Начин како ?
фала, позз

Здраво , имам ZTE blade G и сакам да го форматирам цел систем на мобилниов. Начин како ?
фала, позз
Фактори ресет, во сетингс треба да ти е

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Pred 2 dena zemav note 3 od tnt it market, vaka ne primetuvam nesto da ne funkcionira, samo malku zvucnikot mi grci t.e susti po malce ama ne se primetuva tolku, pa da prasam dali kaj site e taka so note 3 ili samo mene me poebale?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Pred 2 dena zemav note 3 od tnt it market, vaka ne primetuvam nesto da ne funkcionira, samo malku zvucnikot mi grci t.e susti po malce ama ne se primetuva tolku, pa da prasam dali kaj site e taka so note 3 ili samo mene me poebale?

Јас немам никаков проблем.Кажи поконкретно како шушти?На песна,на видео?

Najmnogu se osetuva koga stiga notifikacija t.e ona so svirka mislam oti whistle se vikase

Najmnogu se osetuva koga stiga notifikacija t.e ona so svirka mislam oti whistle se vikase

Не знам другар,еве гледав на Јутуб и Гугл никој нема ваков проблем.Од Скопје го купи?Гаранција има?

Da od skopje u ramstor sto im e prodavnicta

Јас немам никаков проблем.Кажи поконкретно како шушти?На песна,на видео?
цитирам и на двајцата, затоа што и јас вероватно имам сличен проблем. кога е без слушалки, ми шушти, а кога е на слушалки дури и пеењето не се слуша. само музиката, и тоа ептен лошо. но, едно НО, во мал број случаи/моменти, НЕ шушти и тогаш се е топ
е ај сега некој да ми каже што да правам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom