Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже имаш на линкот што ти го пратив, само прочитај. Еве, прво треба root access и рикавери за да може да инсталираш кастм ром. Ако не знаеш што правиш, дај го телефонот на некој што има искуство со ова зошто лесно може да го брикнеш/зезнеш.другар и како да му инсталирам некој од овие “ромови“ ?
Не зимај нечини.Искуства со HTC Desire 300?
Фактори ресет, во сетингс треба да ти еЗдраво , имам ZTE blade G и сакам да го форматирам цел систем на мобилниов. Начин како ?
фала, позз
Јас немам никаков проблем.Кажи поконкретно како шушти?На песна,на видео?Pred 2 dena zemav note 3 od tnt it market, vaka ne primetuvam nesto da ne funkcionira, samo malku zvucnikot mi grci t.e susti po malce ama ne se primetuva tolku, pa da prasam dali kaj site e taka so note 3 ili samo mene me poebale?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Не знам другар,еве гледав на Јутуб и Гугл никој нема ваков проблем.Од Скопје го купи?Гаранција има?Najmnogu se osetuva koga stiga notifikacija t.e ona so svirka mislam oti whistle se vikase
Pred 2 dena zemav note 3 od tnt it market, vaka ne primetuvam nesto da ne funkcionira, samo malku zvucnikot mi grci t.e susti po malce ama ne se primetuva tolku, pa da prasam dali kaj site e taka so note 3 ili samo mene me poebale?
цитирам и на двајцата, затоа што и јас вероватно имам сличен проблем. кога е без слушалки, ми шушти, а кога е на слушалки дури и пеењето не се слуша. само музиката, и тоа ептен лошо. но, едно НО, во мал број случаи/моменти, НЕ шушти и тогаш се е топЈас немам никаков проблем.Кажи поконкретно како шушти?На песна,на видео?
zte blade q, edna nedela starКаков тел имаш?