Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
дали може да се избрише препораката за антивирус кое ми се појавува најдолу од скринот при секое отварање на игри и др.апликации. препораката е од www.blgfishgames.com. многу е досадна . поздрав
исклучи интернет додека играш

Здраво дечки

Дали ќе може да ми кажете некое корисно апликацииче за телефон слично на Advance System Care за PC

Го имам симнато Clean Master и не се жалам, но барам некое подобро ако има.

Ви благодарам однапред.

имам проблем со алкателот 991 неможем да уклучим камера.. Cannot connect to camera вика. Знае некој како да средим ?

имам проблем со алкателот 991 неможем да уклучим камера.. Cannot connect to camera вика. Знае некој како да средим ?

Оди во Settings/Applications и најди ја Camera апликацијата и стисни Clear cache и Clear data. Ако пак не сака, пробај со factory reset, ама се ќе ти избрише од телефонот. Ако и така не сака да работи тогаш нешто е зезнат ромот или има хардверски дефект т.е носи го на сервис. :)

Имам еден проблем со конектирањето на интернет преку wifi. Кога сум конектиран на мобилна мрежа на мојот домашен wifi или надвор на некој hotspot немам проблем. Е сега проблемот е ми се јави во странство поточно во грција. Се конектирам на едно домашно wifi и се конектира добива интернет и после некое време мрежа си има а интернет нема. Го гасам и повторно го уклучувам и пак исто ке има некое време нет после пак нема. Пробав да се вклучам и на една отворена мрежа таму има мрежа се но интернет нема. Дали некој имал сличен проблем и дали има некое решение?

Оди во Settings/Applications и најди ја Camera апликацијата и стисни Clear cache и Clear data. Ако пак не сака, пробај со factory reset, ама се ќе ти избрише од телефонот. Ако и така не сака да работи тогаш нешто е зезнат ромот или има хардверски дефект т.е носи го на сервис. :)

па пробав и тоа и тоа и тоа и пак неможе хахахаха изгледа толку му беше :P

Имам samsung galaxy tab 8.9 GT - P7310 Android 3.2
Дали има можност некако да се направи Update на 4.0 со ICS, дали некој го направил и како функционира?

;)

Имам samsung galaxy tab 8.9 GT - P7310 Android 3.2
Дали има можност некако да се направи Update на 4.0 со ICS, дали некој го направил и како функционира?

;)

Барај тука. Имаш и 4.1.2, 4.2.2, и 4.3 ромови. Секако прво треба да го рутираш. :)

дајте црн маркет за без пари тргање апликации на андроид??

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
mislenje za sony xperia L?sovet ii kade mozam da najdam maska i screen protektor za nego?

mislenje za sony xperia L?sovet ii kade mozam da najdam maska i screen protektor za nego?
Не е лош иако јас не сум никогаш за сони моделите ... ако го земеш за футроли и фолии не е проблем
слободно контактирај ме на ПП имам футроли и галантерија за скоро сите модели па и овој

ми треба апликација каде што си местиш пример да ти свири на секои 30 секунди а паралелно запишува и други работи да речеме минути, сетови... нешто во тој стил. За тренинг ми треба

ми треба апликација каде што си местиш пример да ти свири на секои 30 секунди а паралелно запишува и други работи да речеме минути, сетови... нешто во тој стил. За тренинг ми треба

SpotyPal

Го иам пробано и све ми се чини дека беше ко организатор нешто плус за џогирање статитстика и слично, не ми треба тоа
најдов, за тие што ги интересира апликацијата се вика impetus interval timer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom