- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината
NAvigon ми бара да се поврзам со pc или Wlan нешто се симнува 550 мб??? и не се пушта
Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматскиКога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски
Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
Да, само ти викам некои апликации самите подоцна се апдејтуваатЗначи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
А што телефон имаш? и дали фејбук атоматски ти иди со телефонот?
Имам Sony Xperia Tipo и да, фејсбукот ми беше веќе во телефонот
Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.
Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.