Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
ги пробав двата неќе да се смени темата,лаунчерот да а темата не,коа ќе влезам у мени и сетингс црна е позадината

Во пп кажи ми која тема и кој лаунчер го инсталира.

NAvigon ми бара да се поврзам со pc или Wlan нешто се симнува 550 мб??? и не се пушта

Се интересирам за gps апликација за android 2.3
Некој предлог, линк за спуштање, препорака?

Кога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?

Кога на некоја апликација пишува Деинсталирај ажурирања дали значи дека ќе се деинсталираат надградувањата на таа апликација? И дали по тоа таа апликација ќе се врати во состојбата како кога го купив телефонот?
Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски

Да ... ама може некоја ако е од тие системски апликации на гугл, после пак ќе да ти се апдејтува автоматски

Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот

Значи така можам да го деинсталирам facebook и пак да го користам како кога го купив телефонот
Да, само ти викам некои апликации самите подоцна се апдејтуваат

Ако нејќеш да ти се апдејтуваат афтоматски, во сетингзи од плеј стор имаш опција да не апдејтува афтоматски.

А зошто сега откако отидов на Деинсталирај ажурирања за фејсбук, не ми ја отвара апликацијата и ми пишува 'За жал, facebook прекина'?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom