Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
информација за тел со icecream. значи кога сакав да вртам ми даваше опција дали сакам скајп, вибер или преку тел Ја одбрав да го запамти правилото да звони стално од тел. Ако може некој да ми каже како да ја вратам опцијата да ме праша преку што сакам да вртам

информација за тел со icecream. значи кога сакав да вртам ми даваше опција дали сакам скајп, вибер или преку тел Ја одбрав да го запамти правилото да звони стално од тел. Ако може некој да ми каже како да ја вратам опцијата да ме праша преку што сакам да вртам
Оди во апликации, избери ја апликацијата телефон и избери Clear defaults.

Android-clear-defaults-button.png

Вчера си купив Sony xperia miro и досега не сум користел android телефон. Дали има потреба од анти-вирус програмка ? фала однапред

Момци да ве прашам има ли шанси некако пример инсталирам апликација и во телефонот да ја најдам како apk file...?
Има...прво и основно треба да ти е рутиран телефонот,но има и друг начин...
погладни тука .

dali mozam da si svalam aplikacii od personalniot a potoa so uzb kabela da si gi prefrlam i instaliram vo mobilniot

Вчера си купив Sony xperia miro и досега не сум користел android телефон. Дали има потреба од анти-вирус програмка ? фала однапред
у мојот телефон си имаше avg само што не беше инсталиран и јас го инсталирав. па гледам кога ке симнам некој рпограм, анти вирусот го скенира.

Ако имам инсталирано многу апликации дали тоа го кочи телефонот ?

Дечки, ми треба помош за Samsung Galaxy Note N7000. Користам официјален ром, супер е се, само уште да го рутирам... барав и низ XDA но некако со овај кернел изгледа не се софпаѓа, па да не згрешам нешто... а може и ја на цело сум грешка :D

Детали:
X34Ne11B.png

Помош за да го рутирам??? Некој да ми објасни?

Фала!

imam sodrzina na mobilniot sto nesakam da mi gi gledaat drugite a nemozam da go zaklucam folderot so slki inaku koristam lg l-3 preporacajte nekoja aplikacija .. inaku nemam doma vfi koristam kablovski internet pa ve molam za pomos (y)

Дечки некоја добра апликација за гледање ТВ преку интернет? Пример ко ќе има фудбал и слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom