Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некоја апликација за Андроидов да има lock screen, поточно на секое отклучување да ти бара пасворд? Еднаш ќе оди човек да се избања и сестра ми глупачата фактори рисет ќе му направела за малце :tapp::tapp:

Ова би требало да заврши работа.

Едит: Неко је био бржи :)

HTC или Xperia во однос на перформанси и времетраење (не на батерија, воопшто на телефонот, јас одлично чувам телефони)?

Иам ХТЦ Ево 3Д..... има меморски од 8 гига шо си идеше со телефонот.

Е сеа проблемот ми е .... гледам тука во меморија , Мапите ми зафакаат место едно 2 гига....o_O
Значи немам некој навигатор инсталирано, тоа си е од Гугл Мапс како шо си беше, немам ништо чачкано......

Прашањето ми е...

Дали е тоа потребно на телефонот, и ако не е дали да го бришам?
У моментов ми требаше меморија на телефонот, пошто си го заборавив стикчето..... ја од 8 гига картица имам 3,5 слободно место!:(

ај малку да го свежнам моб имам х10 на 2,3,3 сакам еден рут да му манам ама малку помош околу тоа би ми дошла добредојдена барав но никаде ненајдов како ? фала

дечки само што го рутирав х10 ката арно ама неможам да се снајдам со хровери сега???? има полно објаснувања и некако каша попара ми е ако имате решение кажувајте како да му инасталирам хровери....фала

Прашање е како да го активирам :)
Не сум баш сигурен што ти треба ама ако сакаш да инсталираш апликација од компјутерот на твојот HTC телефон тоа можеш да го направиш преку HTC Sync.

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk 2

дечки само што го рутирав х10 ката арно ама неможам да се снајдам со хровери сега???? има полно објаснувања и некако каша попара ми е ако имате решение кажувајте како да му инасталирам хровери....фала
:D:cool: најдов конечно ама наидов на друг проблем??? само си постирам прашања:sneaky: како да направам бек ап преку иксровери или преку титаниум бекап????

Коj антивирус и Battery saver е наjдобар за Андроид?

Фала, супер работи антивирусот. А некое програмче што ќе ги инсталира апликациите и игрите на мемориската картичка? 8 гига ми е па греота е да стои неискористен толкав простор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom