Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај рутирај го па после напиши еден македонски водич и постирај го на форумовВака ли да го рутирам? После тоа нешто ќе треба друго да праам или ова и толку?
Ако се логнал од кај тебе од телефонот на ФБ ги има синхронизирано негоите контакти со телефонот. Во менито од контактите или во People мора да има некоја опција за штиклирање/одштиклирање кои контакти да ти излегуваат во именик.Расчепкај,би требало да средишСе логира еден другар на фејсбук од кај мене, и нешто помешал со контактите (ги синхронизира)..сеа коа барам некој број ми излегуваат негови имиња а истите ги нема во именик. Чаре? Да ги снема тие имиња и бројчиња од телефонов?![]()
Вака пред некоја недела зедов Sony xperia P и денес ми излезе икона за апдејтување сега имам едно прашање дали ако го апдејтувам ќе ја изгубам гаранцијата???
Со апдејт не губиш ништо, ако го рутираш телефонот тогаш не ти важи гаранцијата. Направи си апдејт, секој апдејт носи нешто ново односно подобрување на телефонот.Вака пред некоја недела зедов Sony xperia P и денес ми излезе икона за апдејтување сега имам едно прашање дали ако го апдејтувам ќе ја изгубам гаранцијата???
Штиклирај го третото и се ќе се избрише.Се логира еден другар на фејсбук од кај мене, и нешто помешал со контактите (ги синхронизира)..сеа коа барам некој број ми излегуваат негови имиња а истите ги нема во именик. Чаре? Да ги снема тие имиња и бројчиња од телефонов?![]()
Lgito zemaj gooo poobar eeee....
LG-то по карактеристики е многу подобар... плус има графичка картичка. Алкателот е подобар на изглед и има поголем екран... ама марките и на двата телефони се сомнителни, сепак колку пари, толку музика, веројатно за тие пари се добри.Жими тасето бољи е..у све заостанува зад алкателот,освен у меморија..ама иде заедно со СД картица алкателот,така да не е проблем некој.