Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кој сака нека ми објасни во кратки црти што апликации користи (и за што се истите, али не игри).

кој знае да ми објасни како се прави апдејт на галакси мини од 2.2 на 2.3.4 или 2.3.5 верзија?

Дали може некој да ми каже како се прави апдејт на HTC T-Mobile MyTouch 3G од 2.2 на 2.3, ама со детално упатство пошто нема да се снајдам. Фала :)

Android 2.3.5 не може ништо да даунлоадирам од маркетот, ќе покаже горе во нотификациите дека се даунлоадира и право го снемува.

Android 2.3.5 не може ништо да даунлоадирам од маркетот, ќе покаже горе во нотификациите дека се даунлоадира и право го снемува.
Пробај го ова, оди во applications па manage applications најди го и влези во market и стисни uninstall updates. Рестартирај го телефонот и би требало да работи.

Ај да не отварам нова тема... што мислење имате за LG P500? Или да ми препорачате друг телефон на Android за слична цена.

Ај да не отварам нова тема... што мислење имате за LG P500? Или да ми препорачате друг телефон на Android за слична цена.

HTC Wildfire можеш да најдеш по таа цена, 10-15 евра плус може да биде.

HTC Wildfire можеш да најдеш по таа цена, 10-15 евра плус може да биде.

Фала на одговорот. Јас сум на Т-mobile па во ценовникот има само Wildfire S за отприлика 10000 ден. што за мене е превише. Ми треба некој телефон до 6000 ден. во постпејд, на Relax Family Start тарифа сум. Како и да е некој ден ќе тркнам до T-mobile и ќе ги прашам за Wildfire-от дали ќе го донесат.
Иначе пошто не се разбирам од телефониве многу, некој да ми направи споредба Windfire non-S vs LG P500? Или пак имаше еден модел LG GT540, (го нема во ценовник али ќе прашам и за него) два-три збора за него?

Фала на одговорот. Јас сум на Т-mobile па во ценовникот има само Wildfire S за отприлика 10000 ден. што за мене е превише. Ми треба некој телефон до 6000 ден. во постпејд, на Relax Family Start тарифа сум. Како и да е некој ден ќе тркнам до T-mobile и ќе ги прашам за Wildfire-от дали ќе го донесат.
Иначе пошто не се разбирам од телефониве многу, некој да ми направи споредба Windfire non-S vs LG P500? Или пак имаше еден модел LG GT540, (го нема во ценовник али ќе прашам и за него) два-три збора за него?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3337 еве ти компарација.

.Иначе пошто не се разбирам од телефониве многу, некој да ми направи споредба Windfire non-S vs LG P500? Или пак имаше еден модел LG GT540, (го нема во ценовник али ќе прашам и за него) два-три збора за него?
Нема што да се споредува, Wildfire е подобар хардверски од P500. E сега LG-то се надградува на Андроид 2.3 и има подобра батерија. Но со root и custom rom и Htc-то може да се надгради на 2.3 софтвер (што баш не се препорачува за телефон под гаранција и ако не си 100 % сигурен што правиш). LG GT 540 е послаб телефон во однос на P500, значи во игра ти остануваат Wildfire и P500.

Фала, ќе идам некој ден до T-mobile и ќе прашам за Wildfire кога би го донеле ако го носат и по која цена.

Користам Samsung Ace s5830. Mе интересира следново:
1. Дали можам пораките да ги направам приватни, т.е да ставам password и само јас да ги читам.
2. Дали може да направам галерија со приватни слики, која исто така ќе биде заштитена.

Фала ви однапред.

Деца дајте некој типс кај да најдам и како да инсталирам нешто од Асфалт, Нова, Нфс на телефонов. И уште едно прашање, зошто кога мирува телефонот одредено време екранот се пали и се гаси, пет пати по ред...

Се работи за Галакси С2. Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom