Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да ми кажете која е најдобра ГПС навигација за Андроид? Се работи за Xperia X8
Истово ме интересира. GPS ама со офлајн мапи да не ми троши 3г интернет (или да морам wi-fi) (самсунг галакси с плус)

Истово ме интересира. GPS ама со офлајн мапи да не ми троши 3г интернет (или да морам wi-fi) (самсунг галакси с плус)
Инсталирај iGO, не бара интернет и мапите ги симнуваш на PC па ги префрлаш на телефон. :)

Добро, нишо не можам да симнам од пц и да го стаам на телефон? Симнував апликации дур мобилниот ми беше конектиран со компјутерот и ми пишува на тоа дека е инсталирана програмата, барам на мобилен - ни програма ни бутур....
LG 450 GT e инаку телефонот....

Добро, нишо не можам да симнам од пц и да го стаам на телефон? Симнував апликации дур мобилниот ми беше конектиран со компјутерот и ми пишува на тоа дека е инсталирана програмата, барам на мобилен - ни програма ни бутур....
LG 450 GT e инаку телефонот....

Можеш, да го поврзиш со кабел преку усб и да ставиш на сд картица па така да инсталираш. Или преку комјутерот да одиш на market.android.com и од тука да бираш што да ти се инсталира. За вторава опција треба да имаш вифи на телефонот уклучено.

Земав t-mobile move е сега дали може некој да ми каже како да користам интернет од компјутерот?
и може ли некој да ми даде линк од бесплатен антивирус да си симнам

Земав t-mobile move е сега дали може некој да ми каже како да користам интернет од компјутерот?
и може ли некој да ми даде линк од бесплатен антивирус да си симнам
За тоа како да користиш интернет од компјутерот на тој модел не знам, ѕирни во упатството или стави си рутер. За антивирус аоликации (бесплатни) имаш колку сакаш на Market.

За тоа како да користиш интернет од компјутерот на тој модел не знам, ѕирни во упатството или стави си рутер. За антивирус аоликации (бесплатни) имаш колку сакаш на Market.
ме интересира каков е овој интернет од компјутер да го користиш на телефон без рутер?

ме интересира каков е овој интернет од компјутер да го користиш на телефон без рутер?
Па сигурно мисли преку USB, имав Htc (windows mobile) пред некое време и можев да користам интернет од PC преку USB кабелот. Е сега не знам на Android дали може истото а и немам ни потреба зошто сега си имам 3G со 1 GB download месечно. :)

Дали знаете како можам да го тргнам гугл пребарувачот на wallpaper менито на почетната страна ?
15hexjp.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom