Еве дел јас што користам:Ај кој сака нека ми објасни во кратки црти што апликации користи (и за што се истите, али не игри).
И мене! И мене!https://market.android.com/search?q=iGO&c=apps
не го наоѓам вака, преку фон други ствари ќе ми најде?Имаш ПП, провери
Пробај го ова, оди во applications па manage applications најди го и влези во market и стисни uninstall updates. Рестартирај го телефонот и би требало да работи.Android 2.3.5 не може ништо да даунлоадирам од маркетот, ќе покаже горе во нотификациите дека се даунлоадира и право го снемува.
HTC Wildfire можеш да најдеш по таа цена, 10-15 евра плус може да биде.Ај да не отварам нова тема... што мислење имате за LG P500? Или да ми препорачате друг телефон на Android за слична цена.
Фала на одговорот. Јас сум на Т-mobile па во ценовникот има само Wildfire S за отприлика 10000 ден. што за мене е превише. Ми треба некој телефон до 6000 ден. во постпејд, на Relax Family Start тарифа сум. Како и да е некој ден ќе тркнам до T-mobile и ќе ги прашам за Wildfire-от дали ќе го донесат.HTC Wildfire можеш да најдеш по таа цена, 10-15 евра плус може да биде.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3337 еве ти компарација.Фала на одговорот. Јас сум на Т-mobile па во ценовникот има само Wildfire S за отприлика 10000 ден. што за мене е превише. Ми треба некој телефон до 6000 ден. во постпејд, на Relax Family Start тарифа сум. Како и да е некој ден ќе тркнам до T-mobile и ќе ги прашам за Wildfire-от дали ќе го донесат.
Иначе пошто не се разбирам од телефониве многу, некој да ми направи споредба Windfire non-S vs LG P500? Или пак имаше еден модел LG GT540, (го нема во ценовник али ќе прашам и за него) два-три збора за него?
Нема што да се споредува, Wildfire е подобар хардверски од P500. E сега LG-то се надградува на Андроид 2.3 и има подобра батерија. Но со root и custom rom и Htc-то може да се надгради на 2.3 софтвер (што баш не се препорачува за телефон под гаранција и ако не си 100 % сигурен што правиш). LG GT 540 е послаб телефон во однос на P500, значи во игра ти остануваат Wildfire и P500..Иначе пошто не се разбирам од телефониве многу, некој да ми направи споредба Windfire non-S vs LG P500? Или пак имаше еден модел LG GT540, (го нема во ценовник али ќе прашам и за него) два-три збора за него?