Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе пуштиш на телевизија.
successful-troll-is-successful.jpg

Ми треба skype.apk, ама да работи. :)

Ako moze nekoj da mi pomogne so update na softwerot na t- mobile puls mini??? imam 2.1 ako ima nekoja po nova da mi dadete instrukcii i od kade da go prevzemam???

Апликациите ми ја наполнија меморијата во телефонот.Дали постои можност да се префрлат на SD картичката?

Ти треба 2.2 андроид, рутуван телефон и апп2сд апликацијата.

Имам проблем со мојот Samsung I5800 - Android 2.1 update 1
Кога ќе се уклучам на Маркетот ми дава да си ги апдејтувам апликациите (update available) ама кога избирам за апдејтување ми вика (download was unsuccessful, please try again.). Така ми прави со сите апликации. Пробував нешто што најдов преку гугл ама ништ не успева. Знае ли некој што да правам?

Апликацијата за плаќање на административна такса од владата каде да ја најдам

Ај препорачајте софтвер за offline мапи со добра покриеност во Македонија?
И дали ако правам upgrade на телефонот од 2.1 на 2.2 ќе ја изгубам гаранцијата?

Кој е најбрзиот и наједноставниот начин да можам да инсталирам апликации директно на SD картицата на T-Mobile Pulse со Android 2.1?

Знам треба апдејти и чуда, ама ми треба најлесното, колку да може ова.

Кој е најбрзиот и наједноставниот начин да можам да инсталирам апликации директно на SD картицата на T-Mobile Pulse со Android 2.1?

Знам треба апдејти и чуда, ама ми треба најлесното, колку да може ова.
Лесно за кој како :).. пааа вака, мора да направиш партиција на картицата и имаше еден зип фајл се инсталира преку CWM и ке можеш да инсталираш на сд картичката... Но оди на ГСМ Македонија или Модако форумот има таму туторијали за Т-мобајл пулс
--- надополнето: Jul 7, 2011 11:30 PM ---
Ми треба skype.apk, ама да работи. :)
Го има во Маркетот. Ако не ти го дава инсталирај прво market enabler и избери t-mobile usa, и потоа исчисти дата и кеш на маркет апликацијата, и пробај пак и ке ти го даде Скајпот
--- надополнето: Jul 7, 2011 11:36 PM ---
ТУТОРИЈАЛ ЗА АПДЕЈТ НА SAMSUNG GT-I5800 2.2 ИЛИ 2.3 ???
Ако ти е за официјален 2.2 Фројо тогаш симни Киес, инсталирај.. поврзи го телефонот и тој сам ке ти каже дали има апдејт и ке ти се инсталира.. Но треба да си на официјален 2.1 инаку ке ти каже дека нема апдејт..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom