Android корисници (проблеми, прашања, совети)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ми треба skype.apk, ама да работи. :)

Член од
2 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ako moze nekoj da mi pomogne so update na softwerot na t- mobile puls mini??? imam 2.1 ako ima nekoja po nova da mi dadete instrukcii i od kade da go prevzemam???

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Апликациите ми ја наполнија меморијата во телефонот.Дали постои можност да се префрлат на SD картичката?

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Апликациите ми ја наполнија меморијата во телефонот.Дали постои можност да се префрлат на SD картичката?
Ти треба 2.2 андроид, рутуван телефон и апп2сд апликацијата.

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Имам проблем со мојот Samsung I5800 - Android 2.1 update 1
Кога ќе се уклучам на Маркетот ми дава да си ги апдејтувам апликациите (update available) ама кога избирам за апдејтување ми вика (download was unsuccessful, please try again.). Така ми прави со сите апликации. Пробував нешто што најдов преку гугл ама ништ не успева. Знае ли некој што да правам?

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Апликацијата за плаќање на административна такса од владата каде да ја најдам

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ај препорачајте софтвер за offline мапи со добра покриеност во Македонија?
И дали ако правам upgrade на телефонот од 2.1 на 2.2 ќе ја изгубам гаранцијата?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кој е најбрзиот и наједноставниот начин да можам да инсталирам апликации директно на SD картицата на T-Mobile Pulse со Android 2.1?

Знам треба апдејти и чуда, ама ми треба најлесното, колку да може ова.

Член од
8 јули 2011
Мислења
107
Поени од реакции
62
Кој е најбрзиот и наједноставниот начин да можам да инсталирам апликации директно на SD картицата на T-Mobile Pulse со Android 2.1?

Знам треба апдејти и чуда, ама ми треба најлесното, колку да може ова.
Лесно за кој како :).. пааа вака, мора да направиш партиција на картицата и имаше еден зип фајл се инсталира преку CWM и ке можеш да инсталираш на сд картичката... Но оди на ГСМ Македонија или Модако форумот има таму туторијали за Т-мобајл пулс
--- надополнето: Jul 7, 2011 11:30 PM ---
Ми треба skype.apk, ама да работи. :)
Го има во Маркетот. Ако не ти го дава инсталирај прво market enabler и избери t-mobile usa, и потоа исчисти дата и кеш на маркет апликацијата, и пробај пак и ке ти го даде Скајпот
--- надополнето: Jul 7, 2011 11:36 PM ---
ТУТОРИЈАЛ ЗА АПДЕЈТ НА SAMSUNG GT-I5800 2.2 ИЛИ 2.3 ???
Ако ти е за официјален 2.2 Фројо тогаш симни Киес, инсталирај.. поврзи го телефонот и тој сам ке ти каже дали има апдејт и ке ти се инсталира.. Но треба да си на официјален 2.1 инаку ке ти каже дека нема апдејт..

Kajgana Shop

На врв Bottom