Ме интересира дали некој има експериа Х10 мини про, и како работат анроид апликациите на него ? И општо каков телефон е? Дали има задоволни...
Одговорете на профил кај мене или на пп
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali moze da go updejtiram t-mobile pulse mini na android 2.3 i dali manuelno mozam toa da go napravam spored instrukciite na Android.com stranata ili da otidam u mobilara da mi go updejtuvaat???
I ve molam kazete mi kako da napravam aplikaciite sa ne mi se sejfuvaat na mobilen tuku na SD memoriskata ?! :raz:
epa znaci da ne praamВо местото каде што можеш да бришеш апликациите таму имаш можност веќе инсталирана апликација да ја префрлиш на мемориска картица, но не ти препорачувам апликациите не работат добро после тоа префрлање а сепак останува нешто т.е. некој kb и во тепефонската меморија. А за апдајт на телефонот незнам оти јас коа сакав да променам на мојот телефон го заебав катастрофално ( го избришав маркетот) :/ .
Дали ако Wildfire-от го апдејтирам на андроид 2.2 ќе се избришат сите апликации кои ми се сега инсталирани?
Боби[Мкд];4073808 напиша:Се приклучуем на андроид групата, земав wildfire денес. По толку reviews разгледани и критики прочитани ми се гледа као добро телефонче.![]()
Постои апдејт за лг гт540? ако постои дај туторијал ке пробамДали некој Lg GT540 го упдејтирал на 2.3?
Ме интересира дали некој има експериа Х10 мини про, и како работат анроид апликациите на него ? И општо каков телефон е? Дали има задоволни...