Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали некој има експериа Х10 мини про, и како работат анроид апликациите на него ? И општо каков телефон е? Дали има задоволни...

Одговорете на профил кај мене или на пп

Дали ако Wildfire-от го апдејтирам на андроид 2.2 ќе се избришат сите апликации кои ми се сега инсталирани?

Dali moze da go updejtiram t-mobile pulse mini na android 2.3 i dali manuelno mozam toa da go napravam spored instrukciite na Android.com stranata ili da otidam u mobilara da mi go updejtuvaat???
I ve molam kazete mi kako da napravam aplikaciite sa ne mi se sejfuvaat na mobilen tuku na SD memoriskata ?! :raz:

Dali moze da go updejtiram t-mobile pulse mini na android 2.3 i dali manuelno mozam toa da go napravam spored instrukciite na Android.com stranata ili da otidam u mobilara da mi go updejtuvaat???
I ve molam kazete mi kako da napravam aplikaciite sa ne mi se sejfuvaat na mobilen tuku na SD memoriskata ?! :raz:

Во местото каде што можеш да бришеш апликациите таму имаш можност веќе инсталирана апликација да ја префрлиш на мемориска картица, но не ти препорачувам апликациите не работат добро после тоа префрлање а сепак останува нешто т.е. некој kb и во тепефонската меморија. А за апдајт на телефонот незнам оти јас коа сакав да променам на мојот телефон го заебав катастрофално ( го избришав маркетот :D ) :/ .

Во местото каде што можеш да бришеш апликациите таму имаш можност веќе инсталирана апликација да ја префрлиш на мемориска картица, но не ти препорачувам апликациите не работат добро после тоа префрлање а сепак останува нешто т.е. некој kb и во тепефонската меморија. А за апдајт на телефонот незнам оти јас коа сакав да променам на мојот телефон го заебав катастрофално ( го избришав маркетот :D ) :/ .
epa znaci da ne praam
ni ednoto ni drugoto ... i drugi mi kazuvaa deka moze market da ti se izbrise taka da ne rizikuvam... inace fala

Дали некој Lg GT540 го упдејтирал на 2.3?

Се приклучуем на андроид групата, земав wildfire денес. По толку reviews разгледани и критики прочитани ми се гледа као добро телефонче. :)

Боби[Мкд];4073808 напиша:
Се приклучуем на андроид групата, земав wildfire денес. По толку reviews разгледани и критики прочитани ми се гледа као добро телефонче. :)

Епа ајде добредојде во фамилијата :)

И јас планирам утре да се приклучам на друштвото. Бев денес до t-mobile да го земам Samsung I5800, ама го немаа, па утре ќе видам ако може да го најдам преку врски преку пријател. :toe:. Ако не бидне ништо се мислам да си земам Sony Ericsson Xperia X8. Едвај чекам :vozbud:. Што мислите вие какви се телефончињава?

Ме интересира дали некој има експериа Х10 мини про, и како работат анроид апликациите на него ? И општо каков телефон е? Дали има задоволни...

Одговорете на профил кај мене или на пп

Убав е во функционалност, ама ептен е мал, ептен. А да, ептен е мал :nesvest:

дали има некој туторијал за упдате на сони ериксон хперија х8 на 2.2 или 2.3 помош. за другарми ми е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom