Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Еве тука имаш

ЛИНК
Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.

Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.

хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.

хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.
Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.

Би сакал да слушнам мислења за HTC Desire или HTC Desire HD?
Што телефонче е? Задоволни се корисниците?

Now you want to download this file: Flashing CyanogenMod.zip and extract it кај да го најдам тоа го нема. Или јас сум глуп или не гледам.

Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.

Да не случајно ти се јави оваа грешка?

capturefk.png

--- надополнето ---

ОК ГОТОВО и ОФИЦИЈАЛНО СУМ НА 2.2 ВЕРЗИЈА

ТЕЛЕФОН LG GT540 Optimus.

Имам и уште една добра вест, русите веќе направија 2.3 верзија но сега за сега има премногу багови. НО ќе биде и тоа. Ако има заинтересирани да направам еден тутопријал кажете.

Багови:
-нема ФМ радио
-нема МП4 видео снимање
-нема DivX и xVid кодеци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom