Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoj den proveruvam seushte nema
Sent from Note 3 using Tapatalk
Е па значи тие со посилниот Snapdragon 800 чипсет веќе го имаат добиено, за тие со Еxynos 5 (како твојот) сега е пуштен апдејтот. Кај да е, ќе го добиеш. Знаеш како се шири, регион по регион.
Е па значи тие со посилниот Snapdragon 800 чипсет веќе го имаат добиено, за тие со Еxynos 5 (како твојот) сега е пуштен апдејтот. Кај да е, ќе го добиеш. Знаеш како се шири, регион по регион.
За S4 уште нема апдејт![]()
Со оглед на тоа што не знам што е один, ни AP, мислам дека е подобро да не правам сама вакви маневри да не добијам цигла.Има симни го од sammobile фирмверот и флешни го преку один стави го телефонот во Download mode и во один PDA или во поновиот один во AP за 5 мин имаш kitkat
Со оглед на тоа што не знам што е один, ни AP, мислам дека е подобро да не правам сама вакви маневри да не добијам цигла.
Има ли некаде каде што го прават ова и колку кошта?
Хаха на HTC One веќе апдејтирав за 4.4.2 кит-кат
Sent from my iPad 3 using Tapatalk
По апдејтот ги има сите тие шо наброја,а кај ви фалаат и не знам што е проблемот ,но можно е да си исклучил тие апликации што требаше да бидат активни .Не ми го зборот не знам што може да е проблемот патем дали си направил рут ???Drugar i jas imam HTC One i go apdejtirav bez problemi ama posle primetiv deka vo mob. mi falat app. calculator i htc flashlight.. Dali kaj tebe gi ima i ako znaes sto moze da e problemot kaj mene ?![]()