Android 4.4. KitKat

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Јас уште пред една недела го апдејтирав на S4 и ми се побрка цел тач, одма откако се стартира телефонот, му се има ли на друг така случено откако го инсталирал? Иначе направив фабричко ресетирање после тоа и сега пак е стариот, немам никаков проблем со тачот :cautious:

Јас уште пред една недела го апдејтирав на S4 и ми се побрка цел тач, одма откако се стартира телефонот, му се има ли на друг така случено откако го инсталирал? Иначе направив фабричко ресетирање после тоа и сега пак е стариот, немам никаков проблем со тачот :cautious:

Кога се прави апдејт преку OTA или преку odin секогаш е задолжително да направиш фактор ресет во рикавери мод за да не ти крашуваат некој апликации или да не те зеза тачот кај сите е така кој не направиле ресет на телефонот после надоградување

пуштен е 4.4.3 на спринт, кај и да е и за нас ќе има

Кога се прави апдејт преку OTA или преку odin секогаш е задолжително да направиш фактор ресет во рикавери мод за да не ти крашуваат некој апликации или да не те зеза тачот кај сите е така кој не направиле ресет на телефонот после надоградување
На тие што не им е рутиран телефонот, немаат рикавери. Само Ф. ресет им преостанува. :)[DOUBLEPOST=1397543391][/DOUBLEPOST]
Za HTC 3D EVO go ima cudovo ili?
Официјално нема шанси, многу е стар телефонот. За кастм ром, провери на XDA форумот. :)

Добро бе да му **** мајката...кога за NОТЕ 3 SM N900 ????????????:mad:

Ја имам Samsung Galaxy S4 и уште ми нема направено update во 4.4, сеуште ми е 4.3. :)
Иначе си го купив од Америка летово.

Чекам и јас на S3 пишуваше дека ќе има апдејт до крајот на месецот, па ќе видиме

Ќе си купиш Nexus и си немаш проблем со апдејти
proxy.php

Јас скоро го земав S3kata се мислев помеѓу нексусот и него,, но интерфејсот на самсунгот ми е поубав
Gurly интерфејс те привлекол? o_O

Ја дури пред недела и нешто читав за 4.4.3 ама ме чуди што уште немам апдејт на нексус 7 :/
ќе почекам уште некој ден, не дека е нешто битно.
Иначе андроид 5.0 го најавуваат за крај на јуни.. одвај чекам :)

А бе дечки почитиката на Google е било кој уред со андроид и кога ќе поминува 20 месеци тогаш им престанува апдејти затоа единствено решение е Custom Rom

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ја дури пред недела и нешто читав за 4.4.3 ама ме чуди што уште немам апдејт на нексус 7 :/
ќе почекам уште некој ден, не дека е нешто битно.
Иначе андроид 5.0 го најавуваат за крај на јуни.. одвај чекам :)
najavuvat go kako 4.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom