Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убавина ?? Корисен да, но нема тука никаква убавина во едноставни квадратчиња со сликички.Не баш ми е мило што украле, да ја почустувате и вие убавината.
Ајде сега custom rom-ови на кило за ефтини пари т.е. за ич.Го објавија и сорс кодот за ЏБ - http://it.com.mk/google-go-objavi-izvorniot-kod-na-android-4-1-jelly-bean/
Октомври, ваљда.Има ли некој информација кога официјално треба да излезе апдејтот за СГС 3 ?
сони објавија дека ЈВ ќе биди достапен во најскоро време на сите телефони од 2011
Извор за ова имаш? Не ми се верува искрено, може само за оние на Сони што се, а не за Арк С пример.сони објавија дека ЈВ ќе биди достапен во најскоро време на сите телефони од 2011
па пред неколку дена читав на еден портал, ако го најдам во историја ќе го постирам тука да видитеИзвор за ова имаш? Не ми се верува искрено, може само за оние на Сони што се, а не за Арк С пример.
И јас видов такво слично за 2011 xperia handset eве тука за повеќе инфо..сони објавија дека ЈВ ќе биди достапен во најскоро време на сите телефони од 2011
сони објавија дека ЈВ ќе биди достапен во најскоро време на сите телефони од 2011