На што телефон ти е ова? Оставен ти е на стенд бај цело време? Екранот ти е на само 8%, а тој е она што најмногу ја троши батеријата во суштина.Со оглед на тоа дека на 4.0.4 батеријата повеќе од 2 дена не ми држеше. Со овој сум презадоволен.
Еве ги резултатите
За оригиналниот Galaxy S i9000 ли прашуваш?Дали ќе можам да го надградам мојот телефон Galaxy S со овој софтвер?
На С3.На што телефон ти е ова? Оставен ти е на стенд бај цело време? Екранот ти е на само 8%, а тој е она што најмногу ја троши батеријата во суштина.
Ги видов да, ептен солидно е тоа за батерија и за тој телефон. Стариот софтвер ти е оригиналниот андроид како што го купи телефонот? Имаш некој кастом ставено сега?На С3.
Незнам дали ги виде другите 2 слики. Не ми е баш цело време на стенд бај со оглед на тоа дека имам разговарано 2х. Али сепак, не ми е силован.
Предходно со стариот софтвер со истото користење 2дена мах. ми држеше и Cell стенд бај беше 70+ %.
Со малку рационално користење 6 дена држи без проблем.
Стариот ми беше да, оригиналот. Немам ставано до сега кастом ром. Планирав едно време.. зошто на нерви почна да ми иде ова со батеријата и 100% бев сигурен дека е софтверска грешка. Битно сега е опраено. Е сега некогаш има проблем со мрежата (исто така ова е некој нов баг во новиот софтвер), каде што има малку мрежа, на телефонот воопшто не јавува. Ова го пробав со 2 телефона.Ги видов да, ептен солидно е тоа за батерија и за тој телефон. Стариот софтвер ти е оригиналниот андроид како што го купи телефонот? Имаш некој кастом ставено сега?
Лично ванила (сток) андроид ми е најдобар некако, чисто и едноставно. Барам нешто интересно ако се најде, можно е CM10 да пробам.
Линк од софтверот и линк со туториал. Фала.За оригиналниот Galaxy S i9000 ли прашуваш?
Можеш да ставиш само кастм 4.1 РОМ од xda за него, официјален jb нема да има.
за брзина нема збор него уште чекам официјален апдејт за галахи ноте,ма да неверуем ке излезе набргу за мк,па затоа чекам официално да излезе сам да флешнемШто мислите за новата верзија на Андроид, според анализите ќе биде доста побрза, со доста новитети. Поддршка за флеш ќе нема новата верзија, но сеуште ќе може да се користи.
ТешкоЗа LG Optimus L7 P700 имат или тешко?
И да не мрдне )за sony типо може да се направи некако јб?
Требаше да излезе првата недела од јануари но ништо, пуштија за с2 плус, ама ваљда ќе биде до крајот на месецот, го чекам како ладна водаАбе до кај е Jelly Bean за Galaxy S2? Нели требаше месецов да биде пуштен.
Тешкоза sony типо може да се направи некако јб?