Android 4.1 Jelly Bean

Дали ви се допаѓа новата верзија на Андроид?

• Вкупно гласачи
    74
Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Со оглед на тоа дека на 4.0.4 батеријата повеќе од 2 дена не ми држеше. Со овој сум презадоволен.
Еве ги резултатите :)
На што телефон ти е ова? Оставен ти е на стенд бај цело време? Екранот ти е на само 8%, а тој е она што најмногу ја троши батеријата во суштина.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Дали ќе можам да го надградам мојот телефон Galaxy S со овој софтвер?

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Дали ќе можам да го надградам мојот телефон Galaxy S со овој софтвер?
За оригиналниот Galaxy S i9000 ли прашуваш?
Можеш да ставиш само кастм 4.1 РОМ од xda за него, официјален jb нема да има.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
На што телефон ти е ова? Оставен ти е на стенд бај цело време? Екранот ти е на само 8%, а тој е она што најмногу ја троши батеријата во суштина.
На С3.
Незнам дали ги виде другите 2 слики. Не ми е баш цело време на стенд бај со оглед на тоа дека имам разговарано 2х. Али сепак, не ми е силован.
Предходно со стариот софтвер со истото користење 2дена мах. ми држеше и Cell стенд бај беше 70+ %.
Со малку рационално користење 6 дена држи без проблем.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
На С3.
Незнам дали ги виде другите 2 слики. Не ми е баш цело време на стенд бај со оглед на тоа дека имам разговарано 2х. Али сепак, не ми е силован.
Предходно со стариот софтвер со истото користење 2дена мах. ми држеше и Cell стенд бај беше 70+ %.
Со малку рационално користење 6 дена држи без проблем.
Ги видов да, ептен солидно е тоа за батерија и за тој телефон. Стариот софтвер ти е оригиналниот андроид како што го купи телефонот? Имаш некој кастом ставено сега?
Лично ванила (сток) андроид ми е најдобар некако, чисто и едноставно. Барам нешто интересно ако се најде, можно е CM10 да пробам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ги видов да, ептен солидно е тоа за батерија и за тој телефон. Стариот софтвер ти е оригиналниот андроид како што го купи телефонот? Имаш некој кастом ставено сега?
Лично ванила (сток) андроид ми е најдобар некако, чисто и едноставно. Барам нешто интересно ако се најде, можно е CM10 да пробам.
Стариот ми беше да, оригиналот. Немам ставано до сега кастом ром. Планирав едно време.. зошто на нерви почна да ми иде ова со батеријата и 100% бев сигурен дека е софтверска грешка. Битно сега е опраено. Е сега некогаш има проблем со мрежата (исто така ова е некој нов баг во новиот софтвер), каде што има малку мрежа, на телефонот воопшто не јавува. Ова го пробав со 2 телефона.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
За оригиналниот Galaxy S i9000 ли прашуваш?
Можеш да ставиш само кастм 4.1 РОМ од xda за него, официјален jb нема да има.
Линк од софтверот и линк со туториал. Фала.

Член од
23 ноември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Што мислите за новата верзија на Андроид, според анализите ќе биде доста побрза, со доста новитети. Поддршка за флеш ќе нема новата верзија, но сеуште ќе може да се користи.

за брзина нема збор него уште чекам официјален апдејт за галахи ноте,ма да неверуем ке излезе набргу за мк,па затоа чекам официално да излезе сам да флешнем :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Абе до кај е Jelly Bean за Galaxy S2? Нели требаше месецов да биде пуштен.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
за sony типо може да се направи некако јб?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
за sony типо може да се направи некако јб?
И да не мрдне )
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 19:35 ---
Абе до кај е Jelly Bean за Galaxy S2? Нели требаше месецов да биде пуштен.
Требаше да излезе првата недела од јануари но ништо, пуштија за с2 плус, ама ваљда ќе биде до крајот на месецот, го чекам како ладна вода :D

Kajgana Shop

На врв Bottom