Android 4.1 Jelly Bean

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа новата верзија на Андроид?

• Вкупно гласачи
    74
Ај кажете ми како да го убедам другаров да направи апдејт? На 2.3.х е несреќникот.
Кажи му апдејт или скаран. :)
П.С Сочувство до него штом е уште на 2.3.

Ne barav po drugite srtani nazad dali moze nekoj da pomogne od kade sa sinman jelly bean za samsung galaxy s2 barav na sekade no nemozrv da najdam znaci ne sakam custom room. Odnaprev blagodaram

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ne barav po drugite srtani nazad dali moze nekoj da pomogne od kade sa sinman jelly bean za samsung galaxy s2 barav na sekade no nemozrv da najdam znaci ne sakam custom room. Odnaprev blagodaram

Приклучи го на компјутер и пробај со KIES, би требало да ти го даде. Направи си бекап претходно за секој случај.

Ако го апдејтирам сите апликации и игри ќе се избришат или ?

И шубе ми е да не кочи нешто после да не заебам работа...
Ако инсталираш официјален преку софтвер KIES или ако го добиеш безжично, не се губи ништо. Ако нема офицјален ром, а за GS1 нема 4.1, најверојатно ќе треба да отклучиш бутлоудер и да инсталираш кастом ром. Ова е лесна и едноставна процедура, и со малку желба за читање и пробување нема да имаш проблем. Секако направи бекап на битни работи (контакти, слики, пораки, документи, музика...)

Ако не го најде преку киес сигурно нема за таа држава од кај ти е купен. Иди си на официјалната страна ги има за неколку држави, ја го користам шпанскиот одлично е :)

ima li nekoj asalen rom za alcatel 995 na 4.1?

Има paranoid android и AOKP ромови на 4.1.2. Планирам утре-други ден да ги испробам, би требало да се добри.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Не само што е smooth новава верзија , туку и сe добива beats audio звук со обични слушалки(y)

Луѓе по последен пат прашувам овде за тие што се разбираат...:D

Дали да го апдејтирам мојот Галакси С1 (Galaxy S) во Џели Бин ?
Некој ми велат дека батеријата се трошела многу и можи да ми сецка...

Луѓе по последен пат прашувам овде за тие што се разбираат...:D

Дали да го апдејтирам мојот Галакси С1 (Galaxy S) во Џели Бин ?
Некој ми велат дека батеријата се трошела многу и можи да ми сецка...
Ic da ne mu ja mislish....pogolem kontrola imas i na apps i na baterija ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom