Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
ТУТОРИЈАЛ ЗА АПДЕЈТ НА SAMSUNG GT-I5800 2.2 ИЛИ 2.3 ???

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Може ли да ставите (по)нови линкови со Андроид 2.2 и 2.3 за LG gt540 затоа што некои од овие шо ги има не работат ;) фала

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Ako mozi nekoj so ima makedonska tastatura da uploadira apk oti ne mozam da ja smetnam od market /

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809

Како да направам телефонот да нема ascending ringtone туку одма да почне гласно да ѕвони? Гледам ова е проблем на повеќе Android based телефони.

Член од
4 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
ako ima nakoj da znae od kade da slimnam makedonski app. za android
odnapred blagodaram

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
ako ima nakoj da znae od kade da slimnam makedonski app. za android
odnapred blagodaram
Преку Android маркетот , напиши macedonia и ке видиш еден куп македонски програми нормално не сите, но ако не го знаеш името на апп и ова помага :D
--- надополнето: Jun 24, 2011 9:32 PM ---
Ako mozi nekoj so ima makedonska tastatura da uploadira apk oti ne mozam da ja smetnam od market /
https://market.android.com/details?id=com.zlatkoStamatov.macedonianKeyboard&feature

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
rekov ne od market ama ok e ja najdov mi ja prati eden..

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Imam problem ! napraviv official update na android 2.1 (na LG GT540) i sea ko ke go uklucam tel. mi javuva force close i android.phone has stop working, so e problemot ?

S

Sasha

Гостин
togas mi bese seuste nov samo 3 dena go koristev i neso gledav i po greska izbrisav nesto sto ne trebalo i posle mi pokazuvase isto kako i na tebe, probuvav razni nacini da go opraam i po nekolku casa neuspesna rabota otidov u servis i za nekolku casa mi go sredija :)

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Едно прашање. Сакам да инсталирам Skype, ама не можам никаде да го најдам во маркетот, а на веб страната вика не е достапен за Македонија. Чаре некое има ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Инсталирај на телефонот app instaler

потоа спуштиго ова

http://megaupload.com/?d=3YSNJFYP

префрлиго на сд картица и со app installer инсталирајго.
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:03 PM ---
Imam problem ! napraviv official update na android 2.1 (na LG GT540) i sea ko ke go uklucam tel. mi javuva force close i android.phone has stop working, so e problemot ?
Со официјален апдејт?

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Инсталирај на телефонот app instaler

потоа спуштиго ова

http://megaupload.com/?d=3YSNJFYP

префрлиго на сд картица и со app installer инсталирајго.
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:03 PM ---

Со официјален апдејт?
Da so oficijalniot, i konecno posle 3-4 saati zaebavanje go srediv ako ima nekoj vakov problem samo neka kaze SE SREDUVA :D

Kajgana Shop

На врв Bottom