- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
dios mio
Да ти кажам право,за Карлеуша си измислена.Не е она виновна. Не се трескај од земја!!! Карлеуша е мојата пеачка !!!
Фала за сликиве. Нели сум прекрасна?
![]()
Не.Не е она виновна. Не се трескај од земја!!! Карлеуша е мојата пеачка !!!
Фала за сликиве. Нели сум прекрасна?
![]()
Богами пријателе,после сликите,го повлекувам мнението од вчера,let's go to the fap mobile?
Па дај еден дует со Гулабица направи, не да ќе грми, и громови ќе удратАко има доволно побарувачка има да има. Има да грми Македонија![]()
Второво видео не се пушта.
Биди среќен што не се пушта. Да бев IMDb видеото би го сместил во најстрашните десет хорори на сите времиња.Второво видео не се пушта.
Хахаха, благодарам за кратката и концизна рецензија на материјалотБиди среќен што не се пушта. Да бев IMDb видеото би го сместил во најстрашните десет хорори на сите времиња.
Клик на линкот: http://vimeo.com/42664946Второво видео не се пушта.
Јас сум ЗА описменување на нашата блескава естрада!!!Е од кај ме знаеш ? Со кое право мојата поезија ја делиш тука ??? Од фејјсбук си го земал
Кога си решила да ја лупнеш таа поезија на фејсбук, си се откажала од тоа да биде само за твои очи. А од фејсбук се преземаат секакви содржини, во било кое време од денот, и се репостираат.Е од кај ме знаеш ? Со кое право мојата поезија ја делиш тука ??? Од фејјсбук си го земал
2girls1cup?Весна спрема насловна за албумот
![]()