and welcome to the Veselinova

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
hahahahahahahah

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Цитирам...

Се сеќаваш ли на нашата прва средба?Се сеќаваш ли на нашите први допири?Кога ме бакна со твоите слатки и меки усни?Никогаш нема да го заборавам 10 август 2010. Твојот роденден.Твојот 30 ти роденден.Беше 4 часот наутро, а ти слатко си спиеше во моите прегратки.Јас бев будна и те набљудував како дишеш.Ништо поубаво ми се нема случено.Ме топлеше со твоите меки и силни раце.Одеднаш се сврте и ме бакна.А јас само тивко ти реков:

Среќен роденден злато мое!Те сакам!Ти веднаш одскокна од креветот и почна да се смееш.Само што сакав да одам да се туширам ти ме турна на креветот и почна да ме соблекуваш.Ми ги фати рацете и легна над мене.Немаше каде да бегам.Почна слатко да ме бакнуваш по вратот и телото.Сето тоа ме полудуваше а ти тоа добро го знаеше.Целата горев и неможев да ти оддолеам злато мое.На тивката Лажу ме почна да ме соблекуваш надолу.Почна нежно да ме милуваш и бакнуваш.Цело време велеше: Моја си , моја си Нина!Јас почнав да се смеам.Половина час милување и гушкање и од сета уживанција ги затворив очите.Одеднаш осетив нешто убаво во мене.Тоа беше најслаткото чувство во мојот живот. :)

После ова луда игра која траеше едно 15 сетина минути отидов во купатилото.Откако се вратив чаршафот беше променет и овој сега беше плав.Одеднаш јас истрчав во твоите прегратки а ти ми рече : Ова беше најубавиот подарок за мојот роденден што некогаш сум го добил!Те сакам мила моја!

Огладневме.Откако се истуширавме јас почнав да ја правам салатата а ти омлетот.Откако се беше готово ти седна до мене и ја зеде мојата дланка и ме бакна.Толку нежно и убаво.Само да знаев дека тоа е нашиот последен бакнеж и последно видување...

Откако доручкувавме јас отидов во дневната да раскренам.Ти ги изми садовите и го фрли ѓубрето.Откако завршив отидов да ги ставам алиштата во пералната и тогаш се случи чудото господово во мене од твоја страна.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Ако има доволно побарувачка има да има. Има да грми Македонија :)
А ќе имаш соработка со светските звезди?
Ако не соработуваш со Џастин Бибер и оној ќелавион Питбул,ништо од моето присуство,а ако веќе соработуваш со нив,има 16 карти да ти купам,најозбилно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom