- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
па според локацијата,од Марс!А од кај пристигнува ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па според локацијата,од Марс!А од кај пристигнува ?![]()
БелгијаА од кај пристигнува ?![]()

Сака да пенетрира со тебе.Македонски ве молам!!!!
A моето погоре значи дека не би пенетрирал со тебе.Македонски ве молам!!!!
Ако нема концерт на Градски Стадион јас не идам...

Македонски ве молам!!!!

Се сеќаваш ли на нашата прва средба?Се сеќаваш ли на нашите први допири?Кога ме бакна со твоите слатки и меки усни?Никогаш нема да го заборавам 10 август 2010. Твојот роденден.Твојот 30 ти роденден.Беше 4 часот наутро, а ти слатко си спиеше во моите прегратки.Јас бев будна и те набљудував како дишеш.Ништо поубаво ми се нема случено.Ме топлеше со твоите меки и силни раце.Одеднаш се сврте и ме бакна.А јас само тивко ти реков:
Среќен роденден злато мое!Те сакам!Ти веднаш одскокна од креветот и почна да се смееш.Само што сакав да одам да се туширам ти ме турна на креветот и почна да ме соблекуваш.Ми ги фати рацете и легна над мене.Немаше каде да бегам.Почна слатко да ме бакнуваш по вратот и телото.Сето тоа ме полудуваше а ти тоа добро го знаеше.Целата горев и неможев да ти оддолеам злато мое.На тивката Лажу ме почна да ме соблекуваш надолу.Почна нежно да ме милуваш и бакнуваш.Цело време велеше: Моја си , моја си Нина!Јас почнав да се смеам.Половина час милување и гушкање и од сета уживанција ги затворив очите.Одеднаш осетив нешто убаво во мене.Тоа беше најслаткото чувство во мојот живот.
После ова луда игра која траеше едно 15 сетина минути отидов во купатилото.Откако се вратив чаршафот беше променет и овој сега беше плав.Одеднаш јас истрчав во твоите прегратки а ти ми рече : Ова беше најубавиот подарок за мојот роденден што некогаш сум го добил!Те сакам мила моја!
Огладневме.Откако се истуширавме јас почнав да ја правам салатата а ти омлетот.Откако се беше готово ти седна до мене и ја зеде мојата дланка и ме бакна.Толку нежно и убаво.Само да знаев дека тоа е нашиот последен бакнеж и последно видување...
Откако доручкувавме јас отидов во дневната да раскренам.Ти ги изми садовите и го фрли ѓубрето.Откако завршив отидов да ги ставам алиштата во пералната и тогаш се случи чудото господово во мене од твоја страна.
А ќе имаш соработка со светските звезди?Ако има доволно побарувачка има да има. Има да грми Македонија![]()

Ма има Балкан да се дрма!!!!!!!!Ако има доволно побарувачка има да има. Има да грми Македонија![]()

Цитирам...
Значи земјотресите беа само предзнак за она шо следуваМа има Балкан да се дрма!!!!!!!!![]()