LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Весна спрема насловна за албумот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И секако посебен поздрав до Карлеуша, како нејзин идол кој и помогнал во тешките моменти. Весна изјави дека Карлеуша е виновна за нејзината музичка кариера
![]()
А ти си нејзина.Карлеуша е мојата пеачка !!!
А ти си нејзина.
А Стеф каква улога има во приказнава?
Знам дека има некаква, прашав која? ај ај видов како си му коментирала на едно место, признај дека ти се сфиѓа. Напрајте едно заедничко видео, ќе го објавам јас на фејсбукНекаква
Знам дека има некаква, прашав која? ај ај видов како си му коментирала на едно место, признај дека ти се сфиѓа. Напрајте едно заедничко видео, ќе го објавам јас на фејсбук
Знам дека има некаква, прашав која? ај ај видов како си му коментирала на едно место, признај дека ти се сфиѓа. Напрајте едно заедничко видео, ќе го објавам јас на фејсбук
Сериозно , порка со музичка звезда и фитнес тренер/бодибилдер ќе биде јака работа , гарант ќе има многу views + ќе донесе слава и по некој $$$ ! Така да ја охрабрувам и подржува порнич меѓу нив двојцата !!!
Стеф праи склекови,а врз него Весна позира (нели он карпа цврст)Сериозно , порка со музичка звезда и фитнес тренер/бодибилдер ќе биде јака работа , гарант ќе има многу views + ќе донесе слава и по некој $$$ ! Така да ја охрабрувам и подржува порнич меѓу нив двојцата !!!
Not possible mistress , anything else ?Idi abortiraj se bre nenormalen!