Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Весна спрема насловна за албумот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И секако посебен поздрав до Карлеуша, како нејзин идол кој и помогнал во тешките моменти. Весна изјави дека Карлеуша е виновна за нејзината музичка кариера
![]()

Карлеуша е мојата пеачка !!!
А ти си нејзина.
А Стеф каква улога има во приказнава?
Некаква
Знам дека има некаква, прашав која? ај ај видов како си му коментирала на едно место, признај дека ти се сфиѓа. Напрајте едно заедничко видео, ќе го објавам јас на фејсбук
Знам дека има некаква, прашав која? ај ај видов како си му коментирала на едно место, признај дека ти се сфиѓа. Напрајте едно заедничко видео, ќе го објавам јас на фејсбук

Сериозно , порка со музичка звезда и фитнес тренер/бодибилдер ќе биде јака работа , гарант ќе има многу views + ќе донесе слава и по некој $$$ ! Така да ја охрабрувам и подржува порнич меѓу нив двојцата !!!
Сериозно , порка со музичка звезда и фитнес тренер/бодибилдер ќе биде јака работа , гарант ќе има многу views + ќе донесе слава и по некој $$$ ! Така да ја охрабрувам и подржува порнич меѓу нив двојцата !!!
Idi abortiraj se bre nenormalen!