and welcome to the Veselinova

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Јас и мојот менаџер Аце се одјавуваме од програма! Пријавите за да ме пречекате пишете кај менаџерот мој Аце шо ја отвори темава.

Лека ноќ и лепо пајќите
Пољупче :-)*

Јас и мојот менаџер Аце се одјавуваме од програма! Пријавите за да ме пречекате пишете кај менаџерот мој Аце шо ја отвори темава.

Лека ноќ и лепо пајќите
Пољупче :)*
NE si Normalna hahaha ke te ubijam :cautious:

Дечково Александар има 33 години. Убав најубав е од сите други! Најсладок глас ! Секогаш стои зад сите мои ставови! Ме подржува и цени. Таков дечко на небо да го бараш на земја ќе го најдиш. Вредиш бе фраерче и затоа те обожавам! Манеќенче мое. Можете да му пљунете под прозор па да се лизгате после. Милион долар бејби киссссс

Дечково Александар има 33 години. Убав најубав е од сите други! Најсладок глас ! Секогаш стои зад сите мои ставови! Ме подржува и цени. Таков дечко на небо да го бараш на земја ќе го најдиш. Вредиш бе фраерче и затоа те обожавам! Манеќенче мое. Можете да му пљунете под прозор па да се лизгате после. Милион долар бејби киссссс
Cigance moe ubavo me ispofali ......milion dolari baras?

А што е со типкава? Некоја многу позната е па што сакате да и направите пречек како на кошаркарите кога дојдоа од Европско или.....:D:Do_Oo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom