Ancient Aliens

• Креатор на темата Креатор на темата dzale1
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене серијалов е одлично склопен и во ниеден момент не наметнува цела теорија туку истата се објаснува со многу дополнителни прашања и теории од кои после гледателот влече заклучок. Во никој случај не се осврнува на традиционалните мислења и тези за се и се што е опишано туку на многу по отворен начин пласира докази и отвара сега дополнителни прашања и теории што значи ваше е понатаму во која насока ќе размилсувате.
Четвртава најнова сезона одлично вклопена.

Дајте линк од 4та сезона ... онака накуп кај шо ги има епизодите ... по YouTube барам ама некако измешано е се ..

Шкорпион Ти бе NeptuneGate си бил .. поинтересен си кога пишуваш во мистерии :)

Едит: Ја надов серијава ... Топ :)

Дајте линк од 4та сезона ... онака накуп кај шо ги има епизодите ... по YouTube барам ама некако измешано е се ..

Шкорпион Ти бе NeptuneGate си бил .. поинтересен си кога пишуваш во мистерии :)

Едит: Ја надов серијава ... Топ :)

Тоа зошто во религија си модератор и понекогаш имаме head clash :)

Не пишувам толку многу во подфорумов како порано (а треба). Инаку на куп, било која сезона можеш само преку торент да ги најдеш, вака тешко преку youtube.

Првите 3 сезони ги има цели на http://topdocumentaryfilms.com (додуша тоа се линкови од јутјуб, врзани во плеј листа),
за 4 сезона не сум проверил дали ја има.

Не пишувам толку многу во подфорумов како порано (а треба). Инаку на куп, било која сезона можеш само преку торент да ги најдеш, вака тешко преку youtube.

ги има на YouTube .. http://www.youtube.com/watch?v=pmNZEXGE64U ... сите сезони ... од 1 до 4 ..

Е да почнеш да пишуваш:D Дури сега ми текна на Нептунгате:)Обожавав кога ти ги читав постовите во темата Нибиру и 2012.

Е да почнеш да пишуваш:D Дури сега ми текна на Нептунгате:)Обожавав кога ти ги читав постовите во темата Нибиру и 2012.

Фала, мило ми е :D

Треба да направам ревизија, може да сум бил грешка за нешто, сепак време помина, нови информации излегуваат, башка нешто што си истражував итн.

Дури срам ми е да ја посетам пак страницата :icon_lol:

Ја гледав првата од 4. сезона и ништо ново не кажаа.Се повторуваат и пред тоа, па не е препорачливо да се гледаат повеќе епизоди одеднаш.
--- надополнето: 10 септември 2012 во 15:05 ---
Шкорпион

Што е тоа Нептунгате или Нептунгејт?

Ја гледав првата од 4. сезона и ништо ново не кажаа.Се повторуваат и пред тоа, па не е препорачливо да се гледаат повеќе епизоди одеднаш.
--- надополнето: 10 септември 2012 во 15:05 ---
Шкорпион

Што е тоа Нептунгате или Нептунгејт?

Еден многу некреативен ник мој (не дека сегашниот е).

И не мешај корелација со материјал од претходни епизоди, како повторување :). Има разлика. Серијата си е добра.

Ancient aliens e една од најдобрите серии кои сум ги гледал во животот. Доста интересни работи достојни за сериозно разгледување. Дури и најскептичниот ум би требало да се подзамисли околу некои од овие прашања.

Ancient aliens е интересно за гледање, али е тешко срање.

Sent from my HTC Pyramid

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom