Ancient Aliens

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Според мене серијалов е одлично склопен и во ниеден момент не наметнува цела теорија туку истата се објаснува со многу дополнителни прашања и теории од кои после гледателот влече заклучок. Во никој случај не се осврнува на традиционалните мислења и тези за се и се што е опишано туку на многу по отворен начин пласира докази и отвара сега дополнителни прашања и теории што значи ваше е понатаму во која насока ќе размилсувате.
Четвртава најнова сезона одлично вклопена.
Дајте линк од 4та сезона ... онака накуп кај шо ги има епизодите ... по YouTube барам ама некако измешано е се ..

Шкорпион Ти бе NeptuneGate си бил .. поинтересен си кога пишуваш во мистерии :)

Едит: Ја надов серијава ... Топ :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дајте линк од 4та сезона ... онака накуп кај шо ги има епизодите ... по YouTube барам ама некако измешано е се ..

Шкорпион Ти бе NeptuneGate си бил .. поинтересен си кога пишуваш во мистерии :)

Едит: Ја надов серијава ... Топ :)
Тоа зошто во религија си модератор и понекогаш имаме head clash :)

Не пишувам толку многу во подфорумов како порано (а треба). Инаку на куп, било која сезона можеш само преку торент да ги најдеш, вака тешко преку youtube.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Првите 3 сезони ги има цели на http://topdocumentaryfilms.com (додуша тоа се линкови од јутјуб, врзани во плеј листа),
за 4 сезона не сум проверил дали ја има.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776

Не пишувам толку многу во подфорумов како порано (а треба). Инаку на куп, било која сезона можеш само преку торент да ги најдеш, вака тешко преку youtube.
ги има на YouTube .. http://www.youtube.com/watch?v=pmNZEXGE64U ... сите сезони ... од 1 до 4 ..

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
M

Muranyi

Гостин

Е да почнеш да пишуваш:D Дури сега ми текна на Нептунгате:)Обожавав кога ти ги читав постовите во темата Нибиру и 2012.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Е да почнеш да пишуваш:D Дури сега ми текна на Нептунгате:)Обожавав кога ти ги читав постовите во темата Нибиру и 2012.
Фала, мило ми е :D

Треба да направам ревизија, може да сум бил грешка за нешто, сепак време помина, нови информации излегуваат, башка нешто што си истражував итн.

Дури срам ми е да ја посетам пак страницата :icon_lol:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ја гледав првата од 4. сезона и ништо ново не кажаа.Се повторуваат и пред тоа, па не е препорачливо да се гледаат повеќе епизоди одеднаш.
--- надополнето: 10 септември 2012 во 15:05 ---
Шкорпион

Што е тоа Нептунгате или Нептунгејт?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ја гледав првата од 4. сезона и ништо ново не кажаа.Се повторуваат и пред тоа, па не е препорачливо да се гледаат повеќе епизоди одеднаш.
--- надополнето: 10 септември 2012 во 15:05 ---
Шкорпион

Што е тоа Нептунгате или Нептунгејт?
Еден многу некреативен ник мој (не дека сегашниот е).

И не мешај корелација со материјал од претходни епизоди, како повторување :). Има разлика. Серијата си е добра.

Член од
1 октомври 2012
Мислења
41
Поени од реакции
32
Ancient aliens e една од најдобрите серии кои сум ги гледал во животот. Доста интересни работи достојни за сериозно разгледување. Дури и најскептичниот ум би требало да се подзамисли околу некои од овие прашања.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ancient aliens е интересно за гледање, али е тешко срање.

Sent from my HTC Pyramid

Kajgana Shop

На врв Bottom