Анална Мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата Night Wolf91
  • Време на започнување Време на започнување
За машко... ова ми е крајно чудно... Секој со свои видувања, не осудувам никого, ама мене ми делува безвезе...

За машко... ова ми е крајно чудно... Секој со свои видувања, не осудувам никого, ама мене ми делува безвезе...
И ја бев изненаден коа прочитав дека Г-точката на машките е во анусот.
Прво помислив дека на некој начин ги оправдува педерите, после си подповратив малце у уста и си продолжив со животот.

male g spot

стандарт у западните банки за сперма, ти доаѓа докторка ти учукуе 2 прста у гз (а све мислиш дека ќе ти го издрка) и свршуваш.. :)
После малце те боли гзот али нема везе,неам пробано нејќам ни да пробам.. златна десанка ако нема нешто да улета..

male g spot

стандарт у западните банки за сперма, ти доаѓа докторка ти учукуе 2 прста у гз (а све мислиш дека ќе ти го издрка) и свршуваш.. :)
После малце те боли гзот али нема везе,неам пробано нејќам ни да пробам.. златна десанка ако нема нешто да улета..

а Леванка чопајца ти е а?:icon_bigg

Еден краток период имав Азијатка за девојка за која можам да кажам дека беше феноменална за секс, пробуваше да ми начука прст за врема на однос и ме убедуваше дека ќе ме запали уште повеќе тоа, арно ама ми беше навистина непријатно чувството некој да ми куца на задна врата и ја спречив во неколку наврати па останав невин.
Знам за г-точката, немам предрасуди ама не применувам.

Јас сум пробал. И одлично е, поготово комбинирано со мастурбација на пенисот во исто време.

Ако некој го прави ова со друго машко, тогаш сигурно е геј.
Ако го прави со девојка му, тогаш си е стрејт.
Ако го прави сам, тогаш нека си најде некој/а.
Ако не го прави никако, ниту сака, никому ништо.

Стереотипите се страшна работа. А и за све нешто старите измислиле правила. Беља работа...

Никад неам пробано вакво нешто ниту пак би пробал...
E ова и не ти е баш за верување... Таквите како тебе кои негираат на форуми и се прават „Јаки“ у стил НИКАД вакво нешто всушност тие и највеќе го практикуваат тоа... како прво не е ништо неприродно и срамно ако користиш ваков тип на мастурбација.... природно си е природно... луѓето прават се за да се задоволат себе си сексуално. Посебно ако немаш односи со партнер/ка тогаш сигурно мастурбираш. ;)
--- надополнето: Sep 10, 2011 8:57 PM ---
Ако некој го прави ова со друго машко, тогаш сигурно е геј.
Ако го прави со девојка му, тогаш си е стрејт.
Ако го прави сам, тогаш нека си најде некој/а.
Ако не го прави никако, ниту сака, никому ништо.

Стереотипите се страшна работа. А и за све нешто старите измислиле правила. Беља работа...
Токму така :) но... искрено кажано не верувам дека постои некој кој не пробал ваков тип на мастурбирање. Ако сеуште не пробал тогаш порано или подоцна ке проба. Таква природа имаме ние хомосапинеси. Сакаме се да пробаме без оглед на се. Задоволството ни е и тоа како важно. Па би мастурбирале за да се задоволиме себе си.

E ова и не ти е баш за верување... Таквите како тебе кои негираат на форуми и се прават „Јаки“ у стил НИКАД вакво нешто всушност тие и највеќе го практикуваат тоа... како прво не е ништо неприродно и срамно ако користиш ваков тип на мастурбација.... природно си е природно... луѓето прават се за да се задоволат себе си сексуално. Посебно ако немаш односи со партнер/ка тогаш сигурно мастурбираш. ;)
Лелеее логикаааа... Ако така идеш ондак значи 99.99999% од членовиве на форумов се геј: некои признаваат, а тие што тврдат дека не се, баш тие сигурно се, штом се прават мажи на форумов и се праат демек а маж со маж тоа одвратно, штом така викаат значи баш они се геј...

Да, нормално дека мастурбирам ама не анално!? Не викам дека е срамно ама едноставно мене такво нешто не би ме задоволило (не ни сфаќам како тоа би требало да ми пружи задоволство, да си го ринтам газот). И што има врска ако неам односи со партнерката, демек кога иам - такви односи ја иам и така она ме задоволува, со тоа што ми брца у гз? ЛОЛ Ако тебе тоа ти прај задоволство терај си, секој со своите потреби, ама не ме убедувај сеа дека и мене тоа ќе ми се свиѓа и дека лажам ако кажам дека не правам такво нешто, па јакиот аргумент „штом така цврсто негираш сигурно уствари практикуваш такво нешто“ јаооооо

Aналната стимулација е дразнење на анусот на кој се наоѓаат нерви кои се многу чуствутелни. Затоа нормално е при оваа пенетрација да се почувствува мала неудобност и болка. Со оваа мастурбација не треба да се брзате

Аналната мастурбација може да се доживее и со тантрички секс. Анусот припаѓа на ерогените зони на телото. На почетокот започнете само со прстот и почекајте додека анусот не се опушти. Можете да употребите некои анални играчки.

Ризици:

-Додека навлегувате во анусот,се збогувате со стрејт светот(нема ама)....после ова слободно можете да се зачлените во некоја невладина организација.

:sneaky:

Лелеее логикаааа... Ако така идеш ондак значи 99.99999% од членовиве на форумов се геј: некои признаваат, а тие што тврдат дека не се, баш тие сигурно се, штом се прават мажи на форумов и се праат демек а маж со маж тоа одвратно, штом така викаат значи баш они се геј...

За анална мастурбација не ти е потребно да имаш маж кој ке ти помогне да мастурбираш. Ваквата мастурбација можеш да ја направиш сам, со прст... И муабетот не ми беше дека 99.99999% од машките на форумов се геј.. туку сакав да кажам дека секој практикува мастурбација (во овој случај анална). И пак ке се пофторам за да имаш анална мастурбација не ти е потребен партнер туку тоа можеш и самиот да го направиш..

За анална мастурбација не ти е потребно да имаш маж кој ке ти помогне да мастурбираш. Ваквата мастурбација можеш да ја направиш сам, со прст... И муабетот не ми беше дека 99.99999% од машките на форумов се геј.. туку сакав да кажам дека секој практикува мастурбација (во овој случај анална). И пак ке се пофторам за да имаш анална мастурбација не ти е потребен партнер туку тоа можеш и самиот да го направиш..
Добро ти чоек неписмен ли си или шо ти е? Прво, кај кажав дека ти е потребен партнер??? Јас само реков „демек кога имам односи со партнерката, такви односи имам во кои она ми брца во газот, па за после кога не сум со неа и сум сам имам потреба самиот да се задоволувам на тој начин?“
Второ, знам дека муабетот не ти е дека 99.9999999% од машките на форумов се геј, само кажувам дека по твојата логика и како правиш заклучоци, ондак истото може да го заклучиш и за таа тема.
Трето, кој каде рекол дека некој не мастурбира? Нормално дека сите прават такво нешто, прашање е колку од нив и анално мастурбираат? Јас само кажав дека не употребувам таков вид мастурбација, и ти од тоа си заклучи дека јас тврдам дека воопшто не мастурбирам... Дај научи да читаш убаво и не превртувај што кажувам цело време, еден твој коментар не беше на место и не се усогласуваше со нешто што го кажав, туку само со нешто што ти тврдиш дека јас сум кажал, а уствари јас нешто сосема друго зборев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom