За машко... ова ми е крајно чудно... Секој со свои видувања, не осудувам никого, ама мене ми делува безвезе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја бев изненаден коа прочитав дека Г-точката на машките е во анусот.За машко... ова ми е крајно чудно... Секој со свои видувања, не осудувам никого, ама мене ми делува безвезе...

male g spot
стандарт у западните банки за сперма, ти доаѓа докторка ти учукуе 2 прста у гз (а све мислиш дека ќе ти го издрка) и свршуваш..
После малце те боли гзот али нема везе,неам пробано нејќам ни да пробам.. златна десанка ако нема нешто да улета..
Луда сцена
E ова и не ти е баш за верување... Таквите како тебе кои негираат на форуми и се прават „Јаки“ у стил НИКАД вакво нешто всушност тие и највеќе го практикуваат тоа... како прво не е ништо неприродно и срамно ако користиш ваков тип на мастурбација.... природно си е природно... луѓето прават се за да се задоволат себе си сексуално. Посебно ако немаш односи со партнер/ка тогаш сигурно мастурбираш.Никад неам пробано вакво нешто ниту пак би пробал...

Токму такаАко некој го прави ова со друго машко, тогаш сигурно е геј.
Ако го прави со девојка му, тогаш си е стрејт.
Ако го прави сам, тогаш нека си најде некој/а.
Ако не го прави никако, ниту сака, никому ништо.
Стереотипите се страшна работа. А и за све нешто старите измислиле правила. Беља работа...
но... искрено кажано не верувам дека постои некој кој не пробал ваков тип на мастурбирање. Ако сеуште не пробал тогаш порано или подоцна ке проба. Таква природа имаме ние хомосапинеси. Сакаме се да пробаме без оглед на се. Задоволството ни е и тоа како важно. Па би мастурбирале за да се задоволиме себе си.Лелеее логикаааа... Ако така идеш ондак значи 99.99999% од членовиве на форумов се геј: некои признаваат, а тие што тврдат дека не се, баш тие сигурно се, штом се прават мажи на форумов и се праат демек а маж со маж тоа одвратно, штом така викаат значи баш они се геј...E ова и не ти е баш за верување... Таквите како тебе кои негираат на форуми и се прават „Јаки“ у стил НИКАД вакво нешто всушност тие и највеќе го практикуваат тоа... како прво не е ништо неприродно и срамно ако користиш ваков тип на мастурбација.... природно си е природно... луѓето прават се за да се задоволат себе си сексуално. Посебно ако немаш односи со партнер/ка тогаш сигурно мастурбираш.![]()
Aналната стимулација е дразнење на анусот на кој се наоѓаат нерви кои се многу чуствутелни. Затоа нормално е при оваа пенетрација да се почувствува мала неудобност и болка. Со оваа мастурбација не треба да се брзате
Аналната мастурбација може да се доживее и со тантрички секс. Анусот припаѓа на ерогените зони на телото. На почетокот започнете само со прстот и почекајте додека анусот не се опушти. Можете да употребите некои анални играчки.

Лелеее логикаааа... Ако така идеш ондак значи 99.99999% од членовиве на форумов се геј: некои признаваат, а тие што тврдат дека не се, баш тие сигурно се, штом се прават мажи на форумов и се праат демек а маж со маж тоа одвратно, штом така викаат значи баш они се геј...
ima li nesto poubavood toa na krevet da te ceka ubava devojka
so rasireni nodze
, nema poslatko od devojka.
Добро ти чоек неписмен ли си или шо ти е? Прво, кај кажав дека ти е потребен партнер??? Јас само реков „демек кога имам односи со партнерката, такви односи имам во кои она ми брца во газот, па за после кога не сум со неа и сум сам имам потреба самиот да се задоволувам на тој начин?“За анална мастурбација не ти е потребно да имаш маж кој ке ти помогне да мастурбираш. Ваквата мастурбација можеш да ја направиш сам, со прст... И муабетот не ми беше дека 99.99999% од машките на форумов се геј.. туку сакав да кажам дека секој практикува мастурбација (во овој случај анална). И пак ке се пофторам за да имаш анална мастурбација не ти е потребен партнер туку тоа можеш и самиот да го направиш..