Анализа на репрезентациите (пријава)

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, напишан пред 2 недели.
Твојата „анализа“ беше катастрофална, па решив да дадам шанс на некој друг, што ќе напише стварно анализа.

Епа немаш саглам пишано. Ако сака овој, ако сака оној. Гледаш зафатена е Франција, значи на Португалија правиш!
Го имам напишано истото што ти си го напишал (болдот) + дека би било добро за мене како фан на Франција на ова ЕП ако Vody* сака се смениме, ако не, никому ништо, ја Португалија а он Франција. Што не е саглам тука освен твоето шерифување?

*го тагнав, за да да му стигне известување и брзо да одговори со да или не, ама тешко му било

Ако заглавивте негде пишете ќе направам за некоја од репрезентацииве,не видов порано иначе одма ќе реагирав за Хрватска/Франција/Португал:D

Трупер ми ја земал Грција ќе се караме.. нема вака :LOL:

:pos: Се истепавте за Елас кој да направи анализи , а плавушите од Украина и Шведска така стојат . :tapp:

Ja cekam samo officialen sostav 23 sto ke idat na euro pa ke napraam...uste nemaat tocno odluceno francuzive :)

Поради големиот број на обврски кои ги имам и малку слободно време, се повлекувам од анализата за Хрватска. Се договорив со Iceboy тој да ја превземе мојата задача. Се надевам дека ќе биде објективен :):D колку што може, но со оглед на тоа дека е изгорен фан како мене на коцкестите тешко да се деси тоа. :icon_mrgr:

Убеден сум дека ќе прочитате супер анализа.

Го чекам Билиќ со официјалниот состав јас, мислам дека утре ќе го објави, така до кај 2ри најкасно 3ти, ќе биде готова анализата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom