Анализа на репрезентациите (пријава)

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Го чекам Билиќ со официјалниот состав јас, мислам дека утре ќе го објави, така до кај 2ри најкасно 3ти, ќе биде готова анализата.
До 12 саат вечерва треба да го објави.
На тренинг како прва постава тренирале
Плетикоса - Вида - Чорлука - Шилденфелд - Стриниќ - Срна - Дујмовиќ - Модриќ - Перишиќ - Манџукиќ - Јелавиќ....... 4-4-2 пишани ти се од десно кон лево по секоја позиција.
Ловрен можно е ради повреда да отпадне.Ете ти малце хинтoви :D

До 12 саат вечерва треба да го објави.
На тренинг како прва постава тренирале
Плетикоса - Вида - Чорлука - Шилденфелд - Стриниќ - Срна - Дујмовиќ - Модриќ - Перишиќ - Манџукиќ - Јелавиќ....... 4-4-2 пишани ти се од десно кон лево по секоја позиција.
Ловрен можно е ради повреда да отпадне.Ете ти малце хинтoви :D
Знам знам ги читам хрватскиве сајтови :)......don`t worry, I won`t dissapoint you :)

Планирав денес да направам за Полска, дека селекторот вчера објави кои 23 играчи ќе патуваат на ЕП, ама моментално сум неспособен, така да ќе напишам утре.

Me2 Еве ти, да видиш како требаше да изгледа твојата анализа.
Немам ништо против тебе, само се бара повеќе од набројување на играчи. Ќе знаеш за друг пат, ќе имаш прилика здравје за СП 2014(y)

Едит: сега гледам дека сум напишал дека ќе патуваат. Кај ќе патуваат, кога играат дома:pos:

Планирав денес да направам за Полска, дека селекторот вчера објави кои 23 играчи ќе патуваат на ЕП, ама моментално сум неспособен, така да ќе напишам утре.

Me2 Еве ти, да видиш како требаше да изгледа твојата анализа.
Немам ништо против тебе, само се бара повеќе од набројување на играчи. Ќе знаеш за друг пат, ќе имаш прилика здравје за СП 2014(y)

Едит: сега гледам дека сум напишал дека ќе патуваат. Кај ќе патуваат, кога играат дома:pos:
Знам друже те разбрав, незнаев точно каква анализа треба и ја направив "сиромашна" за разлика од другите
П.С Па ќе патуваат од стадион на стадион кога ќе играат :D

Фалат уште 7 анализи на 3 дена до почетокот на првенството.. Invader дај контактирај со пријавените, ако неможат да направат да се најдат некои набрзина да средат нешто.. Ич нема да личи за 9 репрезентации да има анализа, за другите да нема..

Нема направено за Чешка, Германија, Холандија, Шпанија, Шведска и Франција.

Нема направено за Чешка, Германија, Холандија, Шпанија, Шведска и Франција.

Буквално за најголемите фаворити нема анализи. Ајде бе дечки, ние направивме анализи за аутсајдерите, вие уште анализи немате за репрезентации за кои сите знаат да кажат по нешто и најлесно може да се најде информации.

Направи Igorcemk анализа на Германија ама само треба да си ја досреди затоа што некои фудбалери ги испратија дома :)

@[Македоникус] ми пиша да ви пренесам дека баниран и дека неможе да ја напише анализата, нека превземе некој друг! :)

Алал нека му е...

Ајде нека напише некој за Шпанија. Срамота ќе биде првиот фаворит да остане без анализа, заради неодговорноста на некој.

Боби нека ја објави.. :D

Може, само види како другите имаат пишувано, да не бидат само набројани играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom