Анализа на репрезентациите (пријава)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да бе, напишан пред 2 недели.
Твојата „анализа“ беше катастрофална, па решив да дадам шанс на некој друг, што ќе напише стварно анализа.

D

draft

Гостин
Епа немаш саглам пишано. Ако сака овој, ако сака оној. Гледаш зафатена е Франција, значи на Португалија правиш!
Го имам напишано истото што ти си го напишал (болдот) + дека би било добро за мене како фан на Франција на ова ЕП ако Vody* сака се смениме, ако не, никому ништо, ја Португалија а он Франција. Што не е саглам тука освен твоето шерифување?

*го тагнав, за да да му стигне известување и брзо да одговори со да или не, ама тешко му било

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ако заглавивте негде пишете ќе направам за некоја од репрезентацииве,не видов порано иначе одма ќе реагирав за Хрватска/Франција/Португал:D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако евентуално откажи Васил МКД, ќе ги анализирам Ирска.

М

Мартин`

Гостин
Трупер ми ја земал Грција ќе се караме.. нема вака :LOL:

А

Анноун

Гостин
:pos: Се истепавте за Елас кој да направи анализи , а плавушите од Украина и Шведска така стојат . :tapp:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ja cekam samo officialen sostav 23 sto ke idat na euro pa ke napraam...uste nemaat tocno odluceno francuzive :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Поради големиот број на обврски кои ги имам и малку слободно време, се повлекувам од анализата за Хрватска. Се договорив со Iceboy тој да ја превземе мојата задача. Се надевам дека ќе биде објективен :):D колку што може, но со оглед на тоа дека е изгорен фан како мене на коцкестите тешко да се деси тоа. :icon_mrgr:

Убеден сум дека ќе прочитате супер анализа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го чекам Билиќ со официјалниот состав јас, мислам дека утре ќе го објави, така до кај 2ри најкасно 3ти, ќе биде готова анализата.

Kajgana Shop

На врв Bottom