Анализа на репрезентациите (пријава)

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Германија сакам јас, ама му оставам на Игорчемк да ја прави. Сигурен сум дека ке сака.

Igorcemk :)??

Секако, само мислам дека е уште рано сега, прво да го почекаме крајниот состав пошто не сите играчи се сигурни, како на пример повредените Мертесакер или Клосе. Ама ако имаш желба ти да напишеш ја немам ништо против (y)

Секако, само мислам дека е уште рано сега, прво да го почекаме крајниот состав пошто не сите играчи се сигурни, како на пример повредените Мертесакер или Клосе. Ама ако имаш желба ти да напишеш ја немам ништо против (y)
Горе долу се знае, Клосе ќе игра сигурно, и Мертесакер најверојатно, мислам дека можеш ти да ја напишиш анализата, оти мислам ќе е подобра. (y)

Значи, не сум 100% сигурен за ова па да прашам.. Фактички ние треба да отвараме теми за репрезентациите и почетниот пост на темата (пример мојата за Англија) да биде анализа на англискиот тим......така??

Едит: Разгледав и низ темата од Ејсид дека е отворен овој подфорум, па сега сум 100% сигурен дека анализата треба да е воведниот пост од темата (што е и логично)... На почеток се збунив, бидејќи прв впечаток ми беше дека анализата треба да биде на оваа тема.. Сега е јасно.. :)

И ја да прашам, мислам да бидат read-only најубо. Исти дискусии ќе се водат на повеќе места.

А зошто да не се ставаат анализите во една тема и истата да биде read-only наместо 16 теми кои пак би стоеле само така. Значи една тема и сите анализи таму да се пишуваат.

Јас се пријавувам за Чешка :)

Ова е, за да не се префрлуваат сите фан клубови на репрезентациите.

Брее ми ја земавте Хрватска......једини хрват на форумов,а не можам ни да си ја анализирам Хрватска :P
Дајте ми го јужниот сосед онда :D

Значи јас ќе смеам да ја земам Чешка или не?

Не сакам да бидам партибрејкер сеа, али која е поентата да се отворат 16 (!?) теми у подфорумов ? :cautious:

Тотално ќе се изгуби прегледноста, а многу од темите ќе завршат со по 5-6 мислења у нив. Значи супер тоа што некој ќе напише анализа, али подобро сите 16 мислења да се стават во една read only тема, плус копирајте ја анализата и у фан-клубот на репрезентацијата и готово.

Глупо е на пример, и таму и овде да се тера ист муабет, нема да знам кај да пишам, тотално се мешаат работите. За СП си беше супер, теми за групите, па за дуелите у нокаут фазата... топ. :)

Значи јас ќе смеам да ја земам Чешка или не?

Ти прв пиша, земај ја.

И нека почне некој од тие што одбравте па сите следни пишувајте ги анализите таму во таа тема и на крај може да ја затворат само да се читаат анализите без да се мрчи со два збора.

Брее ми ја земавте Хрватска......једини хрват на форумов,а не можам ни да си ја анализирам Хрватска :P
Дајте ми го јужниот сосед онда :D

Ако ја сакаш Хрватска ја ќе одстапам не ми смета мене ? :)

Предлог ако смеам да дадам: Немора да има 16 теми, темата за секоја репрезентација нека биде во темата за групите.
Пример. Група Ц и таму нека се пишува за Шпанија, Хрватска, Италија, Р. Ирска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom