Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Слаб драфт, и двата QB не се нешто посебно, после нив не си знај никој кај ќе заврши.
Абе дефицитарна е позицијата QB во NFL тоа сигурно,но мислам дека ќе има по некој изненадувачки трејд на драфтот,особено зборам за Денвер кои не верувам дека ќе драфтуваат QB и се задоволат со Санчез за прв избор:)

Најверојатно Кливленд ќе го земат Гоф, иако според мене од тоа малку што сум глеал од колеџ играчиве Пакстон Линч ми оставил најголем впечаток, али излезе дека имал некоја повреда на рамото и може да се деси да не биде ни топ 15

Paxton Lynch deckoto za kogo zborev stotuku zavrsi u Denver Broncos kao 26ti pik.
The rich get richer :pos:
Ce im bide krivo na mnogu ekipe sto go propustija deckovo
Eve i Arizona upika radi mogu ekipi sto se plasea radi of field problemite na Robert Nkemdiche eve go 29ti pik :aplauz:
Myles Jack uste ne go odbraa a trebasd top 10 da bife, neka zavrsi u Sietl daj boze

Paxton Lynch deckoto za kogo zborev stotuku zavrsi u Denver Broncos kao 26ti pik.
The rich get richer :pos:
Ce im bide krivo na mnogu ekipe sto go propustija deckovo
Eve i Arizona upika radi mogu ekipi sto se plasea radi of field problemite na Robert Nkemdiche eve go 29ti pik :aplauz:
Myles Jack uste ne go odbraa a trebasd top 10 da bife, neka zavrsi u Sietl daj boze
Џек изгледа има посериозни проблеми со коленото, нешто не е во ред кога го пропуштија сите екипи. На Елиот му падна секирата во мед со офанзивната линија на Далас, убав пик ќе биди и за фантазито.

Пакстон Линч е проект, сигурно сезона-две ќе му требаат да стане добар квотербек. Сепак добар пик, само следнава сезона тешко дека ќе направат нешто посериозно Денвер, Санчез изгледа за стартер го одбраа. За мене најдобар пик имаа Џексонвил, го земаа најдобриот играч во драфтот. По мене до сега победници на оф-сезоната се, влагаат плејоф сезонава. Далас мислам се заебаа, искрено мислам нема да играат во плејоф.

Пакстон Линч е проект, сигурно сезона-две ќе му требаат да стане добар квотербек. Сепак добар пик, само следнава сезона тешко дека ќе направат нешто посериозно Денвер, Санчез изгледа за стартер го одбраа. За мене најдобар пик имаа Џексонвил, го земаа најдобриот играч во драфтот. По мене до сега победници на оф-сезоната се, влагаат плејоф сезонава. Далас мислам се заебаа, искрено мислам нема да играат во плејоф.

Реално годинава нема на драфтов Џамеис Винстон, нити Мариота, нити Ендру Лак. И Гоф и Венц се проекти, и тешко на Гоф со сиот тој притисок у Ел Еј, Венц ќе си седи на клупа две сезоне дур не му заврши договорот на Бредфорд.
Линч е грабеж според мене, требаше топ 10 да иде али излегоја некои вести дека имал проблеми со рамото, што ти ја знам, и падна многу, одличен пик за Бронкос.
Се слажем и за Јагуарс, Ремзи е супер играч, можда и најдобар на драфтов.
Тенесеи џабе се испофалија дека ги заебале Рамс со трејдов, го Џек Конклин со 8-ми пик, пред Тансил :icon_lol:
Ми се свиѓа многу и пикот на Кливленд, конечно нешто добро они да направат на драфтот.

Реално годинава нема на драфтов Џамеис Винстон, нити Мариота, нити Ендру Лак. И Гоф и Венц се проекти, и тешко на Гоф со сиот тој притисок у Ел Еј, Венц ќе си седи на клупа две сезоне дур не му заврши договорот на Бредфорд.
Линч е грабеж според мене, требаше топ 10 да иде али излегоја некои вести дека имал проблеми со рамото, што ти ја знам, и падна многу, одличен пик за Бронкос.
Се слажем и за Јагуарс, Ремзи е супер играч, можда и најдобар на драфтов.
Тенесеи џабе се испофалија дека ги заебале Рамс со трејдов, го Џек Конклин со 8-ми пик, пред Тансил :icon_lol:
Ми се свиѓа многу и пикот на Кливленд, конечно нешто добро они да направат на драфтот.
Виде Видеото од Тансил? Исто и разговорите со тренерите дека барал пари од нив? Затоа и Тансил падна. Според мене најдобар играч од драфтот е Елиот :)

Тансил е сумљив играч, Мајами преземаа голем ризик со него. Квалитет поседува, ама карактерот очигледно не му е баш NFL-worthy. Не го пратев многу многу драфтот, со оглед дека НЕ немаа пик од прва рунда, ама од тоа што го видов, стварно слаб драфт е ова за skill позициите. Елиот мислам прерано е драфтуван. Кливленд мислам имаат земено некој од НЕ во фронт офисот, сега пробуваат да земат повеќе пикови, зашто тоа е на НЕ методот, што повеќе пикови, повеќе шанси да ти се погоди некој играч.
Инаку на Брејди пак му ја вратија суспензијата од 4 утакмици и иако ќе бидам во Америка до крај на септември, нема да ми се исполни сонот да го гледам во живо :busi:

А добро глеате колеџ лига шо ги знајте толку играчите бе?
Го глеав драфтот чисто како тв шоу, не бев упатен воопшто во играчите, свака ви част шо сте запознати толку.

Виде Видеото од Тансил? Исто и разговорите со тренерите дека барал пари од нив? Затоа и Тансил падна. Според мене најдобар играч од драфтот е Елиот :)

Брат не зезај, пушел марихуана пред 3 години кога бим гуштер на факултет, пола од НФЛ играчите пушат марихуана. Таков потенцијал не се пропушташе.
Иначе старо правило е РБ да не се драфтува толку високо, едноставно поголеми се шансите да испадне Трент Ричардсон него ли Калвин Џонсон или Едриен Питерсон.
Баш задњиот висок РБ е Ричардсон па глеј каде е сега.
У денешниов НФЛ лесно заменливи се, плус Далас има страшно силен напад, мислим дека они требаше тука да идат на корнер или сејфти, али они си знаат.
Eлиот е страшен играч, ама можеа комотно да трејдаат надоле и да го земат 12,13,14ти пик ќе беше тука.
Мене омилен играч од драфтов ми е Џејлен Ремзи, али отиде у Јагуарс кои ќе бидат ептен интересна екипа за глеање годинава

А добро глеате колеџ лига шо ги знајте толку играчите бе?
Го глеав драфтот чисто како тв шоу, не бев упатен воопшто во играчите, свака ви част шо сте запознати толку.

Реално ако изглеам 2-3 утакмици максимум у сезона, по еднаш ги гледам обавезно Охајо и Оле Мис кои у НФЛ ти се као Кентаки и Дјук у кошарка колеџите, односно школи со најдобра програма и со најдобри проспекти.
Другото е клипчиња, хајлатси од утакмице и такви работе, ако ја пратиш НФЛ неможе да не налеташ и на колеџ утакмице, резултати, хајлатси хајп играчи и ред други работе

на западу ништа ново

Припремните стартуваат :vozbud:
Грин Беј-Индианаполис од 02:00 а реприза утре во 18:00 на СК.

Дечки не знам за вас, ама јас ќе се потрудам да погледам по некој натпревар на Минесот Викингс, другарка ми Ракел е чи'рлидерка од ова сезона.
tempCheerGallery_Raquel-1--nfl_mezz_1280_1024.jpg

Дечки не знам за вас, ама јас ќе се потрудам да погледам по некој натпревар на Минесот Викингс, другарка ми Ракел е чи'рлидерка од ова сезона.
tempCheerGallery_Raquel-1--nfl_mezz_1280_1024.jpg
браво за другарка ти и блазе тебе шо можиш во живо да следиш нфл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom