Artemisia Vulgaris
Arcana Noir
- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 8.038
- Поени од реакции
- 25.797
Има нешто позитивно? Дека не планирав да ја гледам понатаму...
Направија неочекуван plot twist, види му ја реакцијата на Златето.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нешто позитивно? Дека не планирав да ја гледам понатаму...

Епизодава со пресвртот, омг.
).
Ок, втората сезона измрдана апла и тоа ви го кажува ова некој што читал книги од кои учат психијатри. Цела втора сезона е патологија, еден лик не е за поштеда
Сега сум до трета сезона на средина и ок е, зависи што тематика те интересира. Исто така почитувам многу што последнава страна си зборите со кодови и не ми расипавте ништо < 3Е сега доаѓа заебаното, има да умреш од досада додека не стигнеш до шеста сезонаМи ја препорачаа на работа зошто им барав некоја серија како за пред спиење а знаат дека не ми е гадно од ништо па ми ја нафрлијаОк, втората сезона измрдана апла и тоа ви го кажува ова некој што читал книги од кои учат психијатри. Цела втора сезона е патологија, еден лик не е за поштеда
Сега сум до трета сезона на средина и ок е, зависи што тематика те интересира. Исто така почитувам многу што последнава страна си зборите со кодови и не ми расипавте ништо < 3
На апликацијана Тв Шоу тајм што ми ја даде Донев заборавив да селектирам дека сум ја завршила втора сезона и прееска сред фудбалот ми стига нотификација на телефон - француската песна од лудницата, џизс крајстЕ сега доаѓа заебаното, има да умреш од досада додека не стигнеш до шеста сезона![]()

Ептен добра нотификација им беше тоаНа апликацијана Тв Шоу тајм што ми ја даде Донев заборавив да селектирам дека сум ја завршила втора сезона и прееска сред фудбалот ми стига нотификација на телефон - француската песна од лудницата, џизс крајст![]()
![]()

интересни им се на Американциве вакви witch things нешто како кај нас Баба Рога што ни е нерешена мистерија ама воглавно сезонава ја вади само страшната глума на Џесика Ленг и Кети Бејтс. Комисијата за вештерки беше како некој сон кога имаш 40 температура
малку сум ви Интернет Експлорер во темава ама неработни денови фатија + настинка, ќе ве стигнам 
Од првата имам измешани емоции на интересна, гадлива, смислена бесмислена итн., втората досега најдобра, трета сезона мене ми беше најслаба, најбесмислена и најмлака, четвртата нешто подобра од трета, помалку разочарувачка.
Петтата не ја гледав, сега ја почнав шеста, која ветува и која е единствена што може да го носи епитетот - хорор.
Накај ситком тераше.Втората Sci-Fi ти беше, или вестерн?