American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Има нешто позитивно? Дека не планирав да ја гледам понатаму...

Направија неочекуван plot twist, види му ја реакцијата на Златето. :)

Ок, може ќе го разберам хејтањето на петта сезона, ама на шеста? :cautious: Епизодава со пресвртот, омг.
Плус, многу ми се свиѓа што ја вратија Лили Рејб во серијата, ми фалеше (после Mary Eunice во втората сезона ептен ја :love:).

Ми ја препорачаа на работа зошто им барав некоја серија како за пред спиење а знаат дека не ми е гадно од ништо па ми ја нафрлија :D Ок, втората сезона измрдана апла и тоа ви го кажува ова некој што читал книги од кои учат психијатри. Цела втора сезона е патологија, еден лик не е за поштеда :D Сега сум до трета сезона на средина и ок е, зависи што тематика те интересира. Исто така почитувам многу што последнава страна си зборите со кодови и не ми расипавте ништо < 3

Ми ја препорачаа на работа зошто им барав некоја серија како за пред спиење а знаат дека не ми е гадно од ништо па ми ја нафрлија :D Ок, втората сезона измрдана апла и тоа ви го кажува ова некој што читал книги од кои учат психијатри. Цела втора сезона е патологија, еден лик не е за поштеда :D Сега сум до трета сезона на средина и ок е, зависи што тематика те интересира. Исто така почитувам многу што последнава страна си зборите со кодови и не ми расипавте ништо < 3
Е сега доаѓа заебаното, има да умреш од досада додека не стигнеш до шеста сезона :icon_lol:

Е сега доаѓа заебаното, има да умреш од досада додека не стигнеш до шеста сезона :icon_lol:
На апликацијана Тв Шоу тајм што ми ја даде Донев заборавив да селектирам дека сум ја завршила втора сезона и прееска сред фудбалот ми стига нотификација на телефон - француската песна од лудницата, џизс крајст :pos: :pos:

На апликацијана Тв Шоу тајм што ми ја даде Донев заборавив да селектирам дека сум ја завршила втора сезона и прееска сред фудбалот ми стига нотификација на телефон - француската песна од лудницата, џизс крајст :pos: :pos:
Ептен добра нотификација им беше тоа :D
А кога веќе спомна, одамна ја немав слушано...

:свиркам:

Третава сезона :ROFLMAO::angel::notworthy::sick: интересни им се на Американциве вакви witch things нешто како кај нас Баба Рога што ни е нерешена мистерија ама воглавно сезонава ја вади само страшната глума на Џесика Ленг и Кети Бејтс. Комисијата за вештерки беше како некој сон кога имаш 40 температура :D малку сум ви Интернет Експлорер во темава ама неработни денови фатија + настинка, ќе ве стигнам :D

Од првата имам измешани емоции на интересна, гадлива, смислена бесмислена итн., втората досега најдобра, трета сезона мене ми беше најслаба, најбесмислена и најмлака, четвртата нешто подобра од трета, помалку разочарувачка.
Петтата не ја гледав, сега ја почнав шеста, која ветува и која е единствена што може да го носи епитетот - хорор.

Од првата имам измешани емоции на интересна, гадлива, смислена бесмислена итн., втората досега најдобра, трета сезона мене ми беше најслаба, најбесмислена и најмлака, четвртата нешто подобра од трета, помалку разочарувачка.
Петтата не ја гледав, сега ја почнав шеста, која ветува и која е единствена што може да го носи епитетот - хорор.

Втората Sci-Fi ти беше, или вестерн?

Најглупата сезона досега.. мрш таму.. на хотелот и Гага оваа сезона може вода да и носи... глумата ужас, приказната бетер.

Мене ми е па најдобра сезона досега. Она што сакав да го видам од почетокот го има тука. Фала богу нема глупости, фрикови, лудаци, вештерки. Ова е американ хорор стори.

Изгледана и трета сезона, океј е, просек за нас, за американски стандарди супер е она. Како што кажав, си имаат Хеловин, митови за вештерки, Њу Орлеанс важел за свраталиште на вештерки и тн. Кејти Бејтс и Џесика Ланг изглумија за десетка а Рејб ми е меѓу најуниверзалните актерки во последно што ги имам видено. Од жива патологија во прва сезона до некоја мешавина на тин/адолесцент лик во трета сезона, браво. :cuc:

Четвртава сезона е досадна, сем Мордрејк ликот што е језив до коска, едвај чекам да заврши, ние сме пост Чернобил генерација, и поголеми фрикови имаме видено :D

Back
На врв Bottom