American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Чудна сезона бреј. WTF моменти колку сакаш

Денди,oh boy oh boy. Кога го колеше овој и уште беше жив, најверојатно го погоди на сите погрешни места, хахаха лудак :D

еми...
1656038_747873345268512_2462950729708175333_n.jpg

Луѓе, јас изгледа пропуштив нешто... Човекот без раце умре?

Серијава отиде во провалија, и тоа не од сега, штета.

Помина интересното првите 2-3 епизоди, почна драмата сега, ќе ја тупат ненормално и најверојатно ќе има некој shitty крај. Типично за AHS.

Плус, без кловнот не е тоа тоа :cenzura:

Помина интересното првите 2-3 епизоди, почна драмата сега, ќе ја тупат ненормално и најверојатно ќе има некој shitty крај. Типично за AHS.

Плус, без кловнот не е тоа тоа :cenzura:

Кловнот и Ердвард Мордреик ќе се вратат во текот на сезоната. Рајан Марфи изјави во интервју дека кловнот Твисти повторно се појавува, бидеќи публиката го сака кловнот.

А нели по тоа што се деси ланската сезона имаше најави дека веќе нема да гледаме калакурници со враќање од мртвите?

:love:

Последно уредено:
Епа очигледно си го погазија зборот со тие најави. Да, се сеќавам и јас на тие најави, ама изгледа се избрзаа. А инаку еве ја изјавата на Рајан Марфи:

„Twisty is not over, and neither is Edward Mordrake. They both make triumphant returns. I was shocked to read so many of these “RIP Twisty” websites and blogs have sprung up. People love Twisty. I think that’s due to the power of John as an actor. I think he’s just so mesmerizing and sympathetic. We talked a lot about that. He didn’t just want to be a killer clown. He wanted an ideology and a backstory, and I think that clown’s backstory is so fascinating and bizarre. We’re talking on Halloween day and I’ve already seen three Twistys, so he apparently hit a nerve. I love him. I loved his performance. He will return.„

Многу ми е криво за Ma Petite ама АHS е.
Ме нервираат тресикурци што бунтуваат што ја убија. Слатка беше и сето тоа ама крај краева ХОРОР е,не романтична комедија.
Како и да е,ми се допаѓа сезоната сега за сега. Џесика Ленг ја сакам но ми се допаѓа што овој пат има малку по пасивна улога во целава сезона.
Нова епизода за 2 недели ама од трејлерот мене ми делува многу intense...

TO DO:

Murder House - CHECK
Asylum - CHECK
Coven - CHECK (Конечно)
Freak Show

Не беше лоша, како што некој спомна, далеку од тоа дека е најлошата сезона до сега, само не беше константно добра од почеток до крај. Почна извонредно, бев фасциниран и од приказната, и од ликовите, особено од Дејзи, миленичката на @Agda Beata , потоа Зои, но и од Кајл кој во секоја сезона ми е омилениот актер (yeah, дури и глумејќи психопат-дух во Murder House), музиката беше ненападна и убавка, но во сезонава најмногу од трите кои ги изгледав до сега и фалеше хорор моментот. Многу феминизам, премногу дури и за либерален тип ко мене (sorry Agda :P) и многу предвидливи сцени - да ме плукнете ако лажам, но уште на сред сезона знаев дека Делија is the next Supreme! Втората половина од мини серијата ми беше многу досадна, пренатрупана со триста глупости. Делумно затоа и толку време ми требаше да ја довршам. Потоа - не сфатив што и направија на дебелата измачувачка на црнци: ја вратија во минатото со помош на тој ѓаолот Папа за да гледа како и се измачувани ќерките? Се на се - ОК сезона. Freak Show ќе почека малку - почна сезоната на Оскарите! ;)

Остана уште да има shitty крај и отиде уште една "предвидлива" сезона на AHS.
Дај бе стаат крај со четврта, аман веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom