American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
мене ова малово индиско чудо ми е многу гадно за гледање :facepalm:

А мене ми е слатка. I wanna pet her! :pipi:[DOUBLEPOST=1413215104][/DOUBLEPOST]
Како ли само им е на тие што имаат фобија од кловнови? :icon_lol:

Истово го помислив кога почнав да гледам! Ќе ја прерипаат сезонава. :D

сцената во кафичот кога отидоа да јадат ме вознемири.

Претерано добра смислена приказна, не мислев дека ќе ми се сфиѓа волку сезонава (y)

and this

Desiree-Dupree-official-picture-american-horror-story-37647105-1680-1050.jpg

Ептен морбидни се сцените кога кловнот си игра со затворените. Немам мака од кловнови, али ова ептен мава во психа. Секоја чест, добро изведено!

Ми е жал за малиот што го убија во затвор, си го однесе ни крив ни должен.

Не знам зошто, и онака гледам еден куп серии во моментов, но сепак ја почнав. Резултатот беше - 10 изгледани епизоди во еден, уште две ми остануваат од прва сезона. Не ве читам се уште, дојдов само да си кажам. :P

Одлична сезона. Втората епизода ми беше slow, ама третава ептен ми се свиѓаше и дури два пати си ја гледав :)
А инаку навистина постои еден единствен пар на сијамски близначки кои делат едно исто тело:

TO DO:

Murder House - CHECK
Asylum
Coven
Freak Show

Одлична мини серија беше првата сезона! Некои прашања ми останаа неразјаснети, ама нема врска - и без одговорите на тие прашања, одлична беше, особено финалето. Ја почнувам Asylum, и се уште не ве читам!

TO DO:

Murder House - CHECK
Asylum
Coven
Freak Show

Одлична мини серија беше првата сезона! Некои прашања ми останаа неразјаснети, ама нема врска - и без одговорите на тие прашања, одлична беше, особено финалето. Ја почнувам Asylum, и се уште не ве читам!

Прашај. Ја сакам првата сезона. :)

Back
На врв Bottom