American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Може превод македонски или српски за серијава? :)

следна среда 12 та, а за втора сезона нема датум
Ги симнав ги изгледав сите, па ако не ти е мака т.е. ако не заборајш кога ќе излезат нови епизоди прати ми едно торентче? ;)

Одлично ја завршија првата сезона. Имам големи очекувања за втората и се надевам дека нема да се разочарам. Can't wait!

Првите две епизоди ги погледнав и искрено не ме воодушевија воопштоo_O

Денес ја догледав цела прва сезона. Многу ме бендиса серијава. Чим ме влече да гледам две епизоди дневно, значи има доволно мистерија за да ме привлече. Има дупки кои мислам дека се очигледни и кои може да ви го расипат впечатокот, меѓутоа не се до толку страшни за да не уживате во неа.

Како и да е, ќе чекам да излезат повеќе епизоди од втора сезона за да гледам на раат. Страшно ме иритира да гледам серија епизода по епизода. Туку мислата ми беше за овој дечково што го глуми Тејт. Апсолутно талентирано дете, да не беше тој серијава ќе беше просечна. Меѓутоа, таа негова лудачка страна и морбиден изглед и даваат огромен плус. Браво за момчево.

П.С Машка популација нема шанси да ја утнала црвенкосата слугинка :icon_mrgr:

го гледав до 9та епизода. Сеа ќе проверам ако има излезено уште, да ги симнам па да погледнам. Интересни случки има, баш онака по мој вкус, забавни, мистерични, „страшни“...

34qsp6a.jpg

Ау бре. Срањево го немало на замунда... Од каде го симнувате вие, епизода по епизода? Или дали некој знае од колку часот го пуштат на фокс лајф?

Одлични глумци има серијава, затоа и започнав да ја гледам, но за жал не ми остави никаков впечаток. Досадна, не ми го задржува воопшто вниманието, не ми се допаѓа приказната. Во суштина не сум тип кој сака таков тип на филмови и серии, па затоа и најверојатно не ми се допадна. Сепак се работи за вкус. :noze:

Back
На врв Bottom