American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со глупостиве :(

Што знам, просечна ми беше епизодата. Тематиката не ми се свиѓа, се надевам нема да фураат избори до крај на сезона, туку само ќе служат како основа за хаосот кој почнува.

Кога кажаа избори, мислев нешто теории со рептили ќе има, тоа кловнови да ти бидат убијци. So original...

Се си мислам дека овој психијатаров ги организира кловновите...
И јас истото го помислив дека и он има замешано прсти, барем така беше имплицирано со тие беџовите со смајлиња што ги редеше додека зборуваше со Ели.

И јас истото го помислив дека и он има замешано прсти, барем така беше имплицирано со тие беџовите со смајлиња што ги редеше додека зборуваше со Ели.
И тоа, ама и он им ги знае фобиите на своите пациенти најдобро и тоа го користи да ги торментира/убива после...

И јас дојдов за психијатарот да пишам, преочигледно е ако испадне тој вмешан :D

Инаку мислев дека ќе е крш ама не е баш така, сем некои работи што не ми се допаѓаат, има тензија сезонава, не барам повеќе од серијава.

Интересна последната... само не ми е јасно кој беше тој на таванот со кожната маска?

ОМГ ама грозоморни сцени имаше во последнава...

Интересна последната... само не ми е јасно кој беше тој на таванот со кожната маска?
Мислам дека ќе биде разјаснето во наредбите епизоди. Многу ме потсеќа на сезона 1, исто имаше многу нејасни работи па епизода по епизода се отплеткуваше.

65bbd90f0e50476bbd6ca87d9dcf36d1.jpg

:pos:

Сезонава е стварно измрдана :/ повлекувам се што плукав. Уште наместо онаа што ја глуми Медоу да глумеше Лили Рејб ќе беше супер ама трудна беше актерката.

Изглеав 3-4 епизоди, ќе ги доглеам и останатите две... има многу клишеа што напињаат, оваа е у паники цело време „хур дур верувај ми не сум луда“, пискање по детето цело време, не знаеш што е вистина што си замислуваат... класична AHS.
Пиштолот кога и го даде гејот одма знаев дека ќе се деси нешо шо не треба.

qKjbROx.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom