American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
можда ќе почнам да глеам
Немој. Не ти препорачувам. Или ако гледаш, гледај само некои сезони, ете: Murder House, Asylum, Coven, Roanoke, па и Freak Show. Немој Cult, Hotel и сегашнава, Apocalypse.

Идејава им ја разбирам и не е лоша, како што имаме ние верувања во наречници, самовили, глупости тие си имаат нивни глупости, вештерки, Халоувин итн. Не им ја разбирам само евтината обработка и глупата реализација.

Идејава им ја разбирам и не е лоша, како што имаме ние верувања во наречници, самовили, глупости тие си имаат нивни глупости, вештерки, Халоувин итн. Не им ја разбирам само евтината обработка и глупата реализација.
Точно. Повеќе е комично од што е страшно. А ветуваше многу, како и што ветува, секој почеток на сезона. И уште во трета епизода посеруваат се.

Овие ги поврзуваат сите сезони. Дали ова значи дека ја гледаме последната сезона?

Ја изгледав првата, малце клише ама го има creepy моментот. Како и да е, секогаш првата е добра, после се сјебува сезоната.
Втората и третата :гомце: :гомце:

Немој. Не ти препорачувам. Или ако гледаш, гледај само некои сезони, ете: Murder House, Asylum, Coven, Roanoke, па и Freak Show. Немој Cult, Hotel и сегашнава, Apocalypse.
Murder House по трет пат, по неа Coven по трет. Останатите што ги наброја се океј, ама малку тешки ми се за гледање, особенo asylum.

giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom