Амбди Бајрам ново заштитно лице на Пелистерка

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
настрана ова, добро бе чоек ова циганиве, месец дена свадби праат а да ги спрегнеш да работат нешто ќе ти речат ааа ја да перам коли за 10,000 нееее ќе просам. Уште па ги бранеа на форумов на таа темата за аквапаркот што не ги пуштиле.

Не ми е смешно, ама ич, тоа што кретенот е медумска фаца, што пола вести преѓа К5 му ги посветија нему. Ама логично, човекот влече фиксни 20000 гласа со себе, да не беше така ќе немаше пари ни у биртија да прави свадба.

se poklonuvale i igrale pred fontata na aleksandar makedonski :)))

Не ми е смешно, ама ич, тоа што кретенот е медумска фаца, што пола вести преѓа К5 му ги посветија нему. Ама логично, човекот влече фиксни 20000 гласа со себе, да не беше така ќе немаше пари ни у биртија да прави свадба.
Па пратеникот од Европа ромите папираши од Луксембург го добиле, ете јавно призна...

Муабетот за преговорите во ЕУ ме потсети на.

Паааа можда да се влегуват во европа. :D

Ајде настрана тоа од каде му се парите за ваков кичерај и расипништво, туку СЦ Борис Трајковски јавно претпријатие ли е? ЈСП јавно претпријатие ли е? За свадба ли се изнајмуваат спортски сали и автобуси како приватен хотел да е.

Па уште со Александар македонски се поврзува, што ебана мода е у дражвата секоја будала корени од Александар влече у последниве години.

Убаво вика еден познаник мој, ромите сега луѓе со пари се направија, ние станавме роми во оваа држава. :tapp:

Шо го тркалам, најголемата ромска свадба беше во Прилеп пред неколку години :D

Сефо во 2008-ма, цел стадион го наполни, де хеликоптери, де ферариња де појма немам шо.

Ова ли е ејџ оф аквариус, да му се сневиди, Амди да е вест на денот.:facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom