Амбди Бајрам ново заштитно лице на Пелистерка

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Во предбрачниот договор на Амди Бајрам Џуниор и Везира Агушева стои дека ако она го превара он ќе и ебе матер... буквално. via Twitter :D

Дека го почитувале Александар Македонски ја започнале забава со Македонската химна,ама важно научивме дека Амди не бил повеќе кока кола од сега бил пелистерка и тоа газоза пелистерка :facepalm: :pos:
А Канал 5 станаа бетер и од Шител,како бе пола саат интервју за свадбата на Амди Бајрам и овај новинарот нивни тежок кретен со прашањата.
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=40502

Џупска свадба се правела и мора тема за тоа....

40% смешно 60% жално со растечка тенденција на жалното од ден на ден.

Шо знам....мене малце ова и симпатично ми е.
Ако не беше Амди кој ќе не забављаше овака ?
Сериозно,али не би можел да ја замислам Македонија без Амди Бајрам.

.......

Прво се газиш од смеење,

А на крај почнуваш да плачеш.

па паѓаш у депресија кој неписмен седи у собрание и зема пари...

Тие ниеписмени ради кои плачеме и паѓаме во депресија ги избираме ние самите, а сега ти ако си доволно паметен ке разбереш во која состојба сме ние...Значи под нивно ниво, за да избереш некој на тоа ниво.

А врвот е тоа што кај нас на најголемите морони и дебили им се задава толку големо внимание. Од типот како што е овој говор на малоумников.
Кај нас ниедна паметна работа нема медиумска популарност, веројатно зошто нема паметни работи...

Истиот овај неписмен ѓупак одлучува нешто во собранието за мене, затоа Македонче епа чорба.
Да ви се изнапосерам и во тие самонаречени телевизии и новинари, вчера Грујо не се посра па ај за на Амди син му прилог ќе снимаме.
Се за глупости се мериме, како еднаш не видов нешто паметно некој од луѓето да направи.
Типична ѓупска работа, чергарска, сељачка, да му покажеш на комшијата дека си богат и да поканиш повеќе луѓе од него на свадба.Бедно и мизерно.

Колку пари има даено овеј амди по внуци и синој :D свадби, сунети , изнајмува бродој, авиони, хелихоптери :pos:

Според ова човек ќе си помисли милион евра е месечна плата на пратеник во Македонија.

Значи толку глупости кажани во 9 минути, одамна сме немале на ТВ. Ова ги надминува легендарните видеа, Генијалец заборавен од државата, Лажеш Курво, Не ги сечи тополите и ред други видеа

Мене ми е симпатичен лик. Има харизма. И сите ромски гласови.

sent from my Nokia 8210

Ех бе Амди сурат еден унаказен. :pos: Колку време бе прает свадба 7 месеци секој ден, бо еј да немојш да се искецаш:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom